НОВИНИ ЛІГИ

Сортувати за:
Прев'ю
Підсумки сезону: за крок до фотофінішу
Новини ліги
Першість України-2010/2011 серед команд першої ліги завершено і з впевненістю можна сказати, що сезон виявився вдалим. І хоча за різноманітними статистичними даними (середня результативність, середня відвідуваність і таке інше) він мало чим відрізнявся від двох попередніх сезонів, цього разу серед клубів першого дивізіону було найголовніше – значно зросла конкуренція у змаганнях як у верхній, так і в нижній частині турнірної таблиці.
15:54, 14 червня
2558
Прев'ю
У добрий час, "Олександріє"!
Новини ліги
З сумом та радістю Професіональна футбольна ліга відряджає лідера першості сезону 2010-2011 років ПФК «Олександрія» до вищого футбольного дивізіону  України – Прем’єр-ліги.
21:19, 15 червня
1814
Прев'ю
Николай Лавренко: «Мы крепко стоим на ногах»
Новини ліги
После окончания золотого сезона президент ПФК «Александрия» Николай Лавренко подвел итоги завершившегося первенства, рассказал о нелегком пройденном пути и перспективах команды в элите украинского футбола.
21:22, 15 червня
2370
Прев'ю
11 червня в м.Олександрія відбувся семінар для представників фан-клубів
Новини ліги
11 червня в м.Олександрія відбувся семінар для  представників фан-клубів команд першої та другої ліг. У семінарі взяли участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос, президент ПФК «Олександрія» Микола Лавренко, спеціаліст Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Юрій Іванченко, керівник юридичної служби ПФЛ Юлія Гречко, керівник прес-служби ПФК «Олександрія» Юрій Беланюк, голова Східно-Європейського інституту розвитку пані Мрідула Гош, викладач кафедри психології Кіровоградського інституту економіки та управління Родіон Решетніков,  представники фан-клубів команд, журналісти.
21:24, 15 червня
2733
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору