Новини змагань

Сергій Макаров: реформа - не завжди революція

11:30, 27 жовтня 2017

ПФЛ презентує своє бачення реформи системи змагань

20 червня Виконком ФФУ дав старт масштабній реформі українського футболу. Робоча група Федерації футболу України презентувала свій варіант реформування системи змагань та запросила до дискусії всіх зацікавлених у розвитку футболу в Україні.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Професіональна футбольна ліга висловлює солідарність і підтримку ФФУ у прагненні реформувати вітчизняний футбол. Сучасний футбол демонструє розбалансованість інтересів головних учасників на всіх рівнях, нестабільність та вразливість перед впливом зовнішніх факторів. Але реформа – це не обов’язково революція. Проблеми нашого футболу потребують солідарного та зваженого рішення, комплексного підходу та орієнтації на довгострокову перспективу.  Наша команда провела велику роботу з пошуку причин кризи, аналізу європейського досвіду та, головне,  формування структури змагань, яка дозволить досягти цілей шляхом еволюції, без руйнування сучасної системи професіонального та аматорського футболу».

Другого жовтня Адміністрація ПФЛ направила клубам проект реформи системи змагань з футболу: «Український футбол. Сильний. Якісний. Стабільний». Цей проект пропонує зміни у системі змагань професіонального та аматорського футболу, впровадження зрозумілого уніфікованого формату змагань, вдосконалення системи атестації та централізації маркетингу. ПФЛ запрошує до дискусії спортивних менеджерів, журналістів, уболівальників. Надсилайте свої зауваження та пропозиції та  marketing@pfl.ua або  info@pfl.ua.

Сергій Макаров: «Ми презентуємо своє бачення реформи системи змагань і дякуємо всім спеціалістам та небайдужим шанувальникам «гри мільйонів», які вноситимуть пропозиції щодо її вдосконалення та допомагатимуть втілювати її в життя».

pdf Проект реформи системи змагань

Перс-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору