Новини змагань

Фінал Кубка Пожечевського - у прямому ефірі

17:00, 14 лютого 2017

Інформаційний партнер ПФЛ "Кремень ТВ" покаже фінал Кубка Пожечевського у прямому ефірі

Сьогодні визначиться переможець традиційного турніру Кубка Пожечевського, що вже третій рік проводиться за участю команд клубів ПФЛ на заміській базі ФК "Полтава". Цікаво, що цього року отримаємо його новий володар - трофей розіграють між собою друголіговий "Кремінь" та першоліговий "Інгулець". Нагадаємо, "Кремінь" після осінньої частини впевнено посідає першу сходинку другої ліги, а "Інгулець" - поки 13-й серед 18-ти команд першої ліги. Тому поєдинок обіцяє стати одним із найбільш очікуваних у зимове міжсезоння. Фінальний матч у прямому ефірі планує до показу інформаційний партнер ПФЛ України - компанія "Кремень ТВ". Початок о 14:30.

Цікаво, що команда другої ліги ще не грала у фіналі цього традиційного турніру, тому команда Сергія Ященка зробить усе, щоб поборотися за головний трофей. "Інгулець" захоче продовжити традицію клубів першої ліги. Повернувся в команду головний тренер Сергій Лавриненко, який днями в Будинку футболу отримав PRO-диплом УЄФА. Власники трофею 2016-го та 2015-го "Полтава" та "Нафтовик-Укранфта" зіграють в матчі за "бронзу" (початок о 12:00).

Суперники по фіналу в минулому сезоні зустрічалися між собою в рамках другої ліги. В Кременчуку переможця на виявили (0:0), а в Петрово виграв "Інгулець" з рахунком 2:1. У першому таймі рахунок відкрив півзахисник господарів Клімаков, Махарадзе в другому таймі подвоїв рахунок, а гості спромоглися лише відквитати один м'яч у результаті автоголу крайнього захисника "Інгульця" Ковтуна.

Обидва матчі планують відвідати президент ПФЛ Сергій Макаров та керівник Відділу проведення змагань Ліги Євген Мороз.

Віктор Олександрович Пожечевський  — заслужений тренер України, колишній тренер епічної полтавської «Ворскли» середини 90-х, ашгабатського «Копетдага» та збірної Туркменістану, начальник управління з питань сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації. Довгий час був почесним президентом ФК "Ворскла". Одним словом, традиція, яка зародилася у нас на очах.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору