Новини змагань

Три тренери змагань ПФЛ отримали PRO-диплом УЄФА

20:00, 10 лютого 2017

У п’ятницю, 10 лютого, завершилося навчання чергової групи тренерів за програмою «PRO»-диплом УЄФА

Фото: Павло Кубанов, ФФУ


Одразу троє наставників, які працюють у ПФЛ, отримали PRO-дипломи УЄФА. Головні тренери ФК "Інгулець" Сергій Лавриненко, ФК "Судобудівника" Денис Люкенс та "Вереса" Володимир Мазяр у ході урочистої церемонії, яка пройшла у Будинку футболу, отримали свої дипломи з рук голови Всеукраїнського об'єднання тренерів  Миколи Павлова. Ще троє фахівців із групи не так давно очолювали клуби пеошої ліги - Ігор Столовицький ("Черкаський Дніпро"), Геннадій Приходько ("Гірник") та Валерій Кривенцов ("Іллічівець").

 

Цього разу навчання за програмою «PRO»-диплом УЄФА проходили представники 10 країн, а склад групи уже традиційно був по-справжньому зірковим: зокрема, серед слухачів курсу були Анатолій Тимощук і Даріо Срна, Олександр Бабич та Ігор Дуляй, Маріуш Левандовські та Мілан Обрадовіч.

 

Вітаючи новоспечених спеціалістів, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, побажав тренерам у майбутньому на найвищому рівні застосувати знання, здобуті в Україні, подякувавши УЄФА та національним футбольним асоціаціям Європи за довіру до нашої країни.

 

Привітав випускників курсів і Микола Павлов. «Мені дуже приємно сьогодні бути тут, - відзначив Микола Павлов. – Серед вас уже є спеціалісти, які працюють з командами Прем’єр-ліги. Сподіваюсь, що і решта сьогоднішніх випускників також незабаром отримають таку можливість. У кожного тренера в кар’єрі буває шанс, сподіваюсь, що хлопці з цього випуску його не втратять. А ми – представники старшого покоління – будемо радіти за вас та гордитися вашими успіхами. І, звісно ж, переживати. Хочу подякувати Федерації футболу України, котра завжди приділяла і приділяє максимум уваги вихованню нових тренерських кадрів. У вас зараз є більше можливостей, ніж у нашого покоління, тож хочу побажати вам успіхів та перемог».

 

Список тренерів, які завершили курси за програмою «PRO»-диплом УЄФА:

 

1. Самір Алієв

2. Андрій Аніщенко

3. Олександр Бабич

4. Олег Бойчишин

5. Андрій Демченко

6. Ігор Дуляй

7. Роман Кожуховський

8. Дмитро Колодін

9. Валерій Кривенцов

10. Сергій Куянов

11. Сергій Лавриненко

12. Маріуш Левандовські

13. Деніс Люкенс

14. Володимир Мазяр

15. Ельбрус Маммадов

16. Мілан Обрадовіч

17. Геннадій Приходько

18. Любош Райтер

19. Роман Санжар

20. Даріо Срна

21. Ігор Столовицький

22. Анатолій Тимощук

23. Костянтин Фролов

24. Володимир Циткін

25. Олександр Штелін

ПФЛ України щиро вітає наших тренерів і бажаємо новх звершень і нових важливих перемог.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору