Новини змагань

Герой сьомого туру. Перша ліга. Руслан Кисіль

22:55, 5 вересня 2016

Інтерв'ю з півзахисником «Іллічівця» Русланом Кисилем

Безпрецедентне рішення прес-служби ПФЛ та інформаційного партнера Sport Arena визнати другий тур поспіль одного й того ж футболіста. Розглядалися кандидатури форварда "Десни" Олександра Філіппова, котрий відзначився дублем у воротах Тернополя, або кандидатуру когось з МФК "Миколаїв", що здобув свою третю перемогу поспіль. Але там більше командна перемога.

Покер Руслана Кисіля став першим в сезоні, а "Іллічівець" здобув свою сьому перемогу, про яку після цього туру тільки і говорять. Тому логічним стало визнання Героєм туру півзахисника, який відверто розповів прес-службі ПФЛ про гольове досягнення, свій кращий матч та очікування від зустрічі з "Миколаєвом".


- Руслане, прийміть вітання – ПФЛ України вдруге поспіль визнала вас героєм туру в першій лізі. Стабільність - ознака класу чи попереднє визнання надихнуло вас на нові звершення?
- Спасибі! Стабільність це добре, а без натхнення нікуди. Багато факторів дозволяє добиватися результату і позитивних емоцій. Але для мене все ж головне - хороша гра команди.

- «Іллічівець» покращує клубний рекорд, вперше забиваючи в першій лізі п'ять м'ячів за гру. Приємний факт?
- Приємно ставити якісь рекорди кожному спортсменові. Наша команда - не виняток. Після матчу пораділи нашому досягненню, але відразу ж і забули про цю гру, налаштовуємося на наступну.

- Сама перемога далася легко, враховуючи, що довелося відіграватися?
- Суми відмінно грають в пас, тому легко не було. Добре, що забили в першому таймі три м'ячі. Це, можна сказати, деморалізувало суперника.


- Пропущений гол від ПФК "Суми", виходить, вас тільки розізлив? Чия помилка була в моменті з голом?
- Напевно, навіть добре, що пропустили гол першими. Як говориться, пропускаєш – починаєш грати. Помилка була скоріше технічною у Вані Цюпи, погано обробив м'яч на підборі. Але це випадковість і такого, сподіваємося, більше не буде.

- Для вас це перший покер на професіональному рівні? Можете сказати, що це і ваш кращий матч у статусі профі?
- Так, перший покер. Це була хороша гра, але бували й кращі, навіть там, де не забивав. З "Сумами" зіграли в свою гру, на яку всі налаштувалися належним чином.

- Через травму Міщенко вам довелося перебудовуватися і залишок матчу провести на вістрі. Не складно було по ходу гри змінювати позицію?
- У нападі я знаю, як грати, тому було не так складно.

- Як Міщенко почувається? Є якісь новини?
- Відомо, що у Олега пошкодження задньої поверхні стегна. УЗД має показати, наскільки складною є травма.

- В першому таймі два з трьох голів ви провели після виходу один на один. Захисники суперника провалювалися або передачі вам віддавали партнери грамотні?
- У випадку з першим голом помилка центрального захисника соперика призвела до виходу один на один. В інших м'ячах були відмінні передачі. Особливо Вакуленко, який віддав сумашедший пас через все поле, коли "Суми" робили штучний офсайд.

- Ще два м'ячі ви провели, замикаючи передачі партнерів. Який гол більше за інших сподобався?
- Перший гол сподобався більше всіх. Воротар вийшов з воріт і мені довелося його перекидати, і забивати вже у порожні ворота.

Всі голи "Іллічівця" на відео - 1:45


- Ви допомогли Лебеденку забити своїй колишній команді. Партнер подякував після гри?
- У цьому голі більше заслуга Лебеденко і Козака, який віддавав пас. Мені потрібно було тільки напружувати воротаря.

- Сподівалися на початку сезону очолити список бомбардирів?
- Такі думки були, але щоб так, то ні. Але тепер назад дороги немає.

- Поки що все йде за планом, як ви й припускали в минулому інтерв'ю – важливо було виграти в "Оболоні-Бровар", щоб до двох домашніх матчів підійти у доброму настрої. В гості до вас їде "Миколаїв", котрий виграв три матчі поспіль. Насторожено приймете суперника?
- Миколаїв - хороша команда. Там є хороші гравці. Постараємося нав'язати їм свою гру. Вдома ми просто зобов'язані перемагати.

- Андрій Шевченко заявляє, що у збірній проблема з нападниками. Якщо продовжуватимете в такому ж темпі, зможете розраховувати на увагу з боку національної команди?
- Звучить, звичайно, голосно. Головне – працювати в тому ж дусі, а там подивимося. Для кожного гравця - це особливе завдання: допомагати збірній своєї країни.

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору