Новини ліги

Журналісти обіграли команду ПФЛ

17:37, 31 травня 2016

27 травня у Гідропарку відбувся товариський матч між командами ПФЛ та представниками ЗМІ

Минулого уїк-енду у рамках святкування 20-річчя ПФЛ України у столичному Гідропарку на полі Міста спорту, яке любязно було надано Асоціацією пляжного футболу України, відбувся символічний матч за участю Адміністрації ПФЛ та провідних спортивних журналістів.

Приємним српризом став подарунок від офіційного партнеру ПФЛ - ТМ Swift, яка надала футбольну форму для учасників обох команд матчу. Клуби ПФЛ співпрацюють з ТМ SWIFT із сезону 2006/07. Форму SWIFT для ФК «Черкаський Дніпро» було визнано найкращою формою Чемпіонату України з футболу сезону 2015/16.

У складі збірної журналістів на поле вийшли: Андрій Варчак, Антон Світличний, Віталій Місюра, Володимир Кобельков, Василь Пехньо, Віталій Звєров, Мирослав Небесник, Олександр Яковенко, Олександр Онопко.

Склад команди ПФЛ: Сергій Макаров, Євгеній Мороз, Сергій Решотко, Ігор Хмарський, Олексій Степаненко, Артем Хлопецький, Юрій Сєбов, Руслан Смирнов.

Як і водиться, перемогла в цьому матчі дружба, але цифри на табло свідчили про здобуток нашого суперника - журналісти виявилися трішки сильнішими - 3:2.Прикро, але на початку матчу "зламався" головний форвард команди ПФЛ Євгеній Мороз, тому наші шанси суттєво знизилися.

 

Матч видався бойовим, видовищним і безкомпромісним.


 

Виставковий матч підтримав член Виконкому ФФУ, головний редактор авторитетного щотижневика "Футбол" Артем Франков. 

Артем Франков: працював, грав в футбол і був щасливий:-))


 Після матчу його учасники поділилися враженнями від гри:

Олексій Степаненко, команда ПФЛ: «Ми провели дружній матч. Гра була рівною, арбітраж - справедливим. Було бажання перемогти. На жаль, травму отримав один з ключових гравців нашої команди Євгеній Мороз, і це завадило нам перемогти. Журналісти були більш зіграними, мали певну ігрову перевагу. Завжди виграє сильніший».

Олег Голубєв, спортивний директор ПФЛ: «На жаль, не всі гравці ПФЛ взяли участь у матчі з об`єктивних причин, і цей факт суттєво вплинув на результат гри. Ми програли не за рахунок техніки, а через втому. Коли Євгеній Мороз отримав травму, малюнок гри змінився. Хочу відзначити, що гра нашого голкіпера визначила результат матчу, він неодноразово рятував команду. Тактична майстерність голкіпера визначається вмінням прийняти найкраще рішення. Ми маємо збільшити кількість команд-учасників таких зустрічей і перевести їх на постійну основу».

 

Ігор Хмарський, команда ПФЛ: «Суперник був сильнішим. Шукати проблему тільки у відсутності Євгенія Мороза не варто. Мабуть, команда журналістів більш прагнула перемоги. Ми програли по ділу, добре, що нам вдалося забити два голи».

Сергій Решотко, команда ПФЛ: «З самого початку знали, що буде складна гра, суперники переважали нас в центрі поля. Все ж ми провели добрий матч, зіграли у високому темпі і отримали задоволення від гри».


Віталій Швидкий, власник ТМ SWIFT: «Ми зацікавлені в тому, щоб забезпечити умови для максимального збільшення популярності змагань і поєднуємо зусилля в сфері популяризації футболу. Футбол – це емоції, і ми цінуємо кожний момент на футбольному полі».

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Мета нашого партнерства з ТМ Swift- взаємовигідна співпраця з активізації роботи з уболівальниками, сприяння розвитку масового футболу, обмін інформацією та досвідом. Це партнерство, засноване на розумінні загальних інтересів і завдань. День народження ПФЛ ми відзначили грою зі збірною журналістів, Добре , що ми товаришуємо не тільки на футбольному полі, і за його межами».

Сергій Макаров і волонтер ПФЛ Юрій Сєбов


 

 

 

 

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору