Новини ліги

Друга ліга. Герой 17-го туру. Володимир Шваб.

12:12, 4 квітня 2016

ПФЛ України називає героя 17-го туру у другій лізі

23-річний нападник «Арсеналу-Київщина» Володимир Шваб проводить свій перший сезон у Білій Церкві, але вже зарекомендував себе, як міцного гравця основи і навіть приміряв капітанську пов'язку. У матчі 17-го туру проти «Скали» форвард заробив пенальті, яке сам реалізував, віддав результативну передачу, та і в цілому не давав розслабитися захисникам «Скали» ні на хвилину. В підсумку «каноніри» здобули непросту перемогу в Стрию 3:2, а Шваба визнала прес-служба ПФЛ спільно з інформаційним партнером порталом Sport Arena героєм туру.

Читайте також: Герой 16-го туру. Друга ліга. Руслан Черненко 

- Чесно скажу, несподівано, сказав футболіст в коментарі прес-службі ПФЛ. - Але для мене має значення це визнання. Завжди приємно чути позитивну оцінку в твою адресу, а особливо від людей, котрі розуміються на футболі. Тому я задоволений!


- Взимку вас помічали на перегляді в «Десні» та «Гірнику»...
- Складно відповісти, що не вдалося, щоб закріпитися в командах. Це більше питання до тренерів цих колективів. Але, що є, то є, я ні про що не шкодую.


- Це ваш перший сезон в Білій Церкві. Вас все влаштовує в клубі?
- На даному етапі для мене найголовніше - ігрова практика. В «Арсеналі» я отримую її на 100%, тренери мені довіряють, і я відповідаю їм максимальною самовіддачею на футбольному полі. Зараз друга ліга дуже сильна і цікава, тому кожна гра додає впевненості і нового досвіду. Що стосується умов у Білій Церкві, то наше керівництво і тренерський склад роблять все можливе для найкращого розвитку футболістів.


- Розраховували на позитивний результат у Стрию, враховуючи, що традиційно клубам непросто грати проти «Скали» в їх стінах?
- Скажу вам так: у нас зараз дуже добротний колектив, взимку прийшли кваліфіковані футболісти і ми не дивимося на статистику виступів суперника. Нам конче потрібна була перемога для покращення позицій у турнірній таблиці, і ми налаштовувалися виключно на позитивний результат у цьому поєдинку. Ім'я суперника для нас не має значення.


- Усі п'ять голів було забито в другому таймі. Чим це можна пояснити?
- Перший тайм, як "Скала", так і ми діяли обережно, ніхто не оголяв тили, тому і кількість гольових моментів можна порахувати на пальцях. Після першого пропущеного м'яча суперник побіг вперед, тим самим звільнивши нам зони, чим ми і скористалися в підсумку.

- Разом з двома новачками – Боровиком і Бровко – ви впевнено почувалися біля воріт суперника. Вам комфортно грається з цими партнерами? Знали їх до приходу в команду?

- Ця парочка - дуже сильні футболісти! З Ігорем (Бровко - Авт.) ми виступали у київському "Арсеналі", знаємо кращі якості один одного і манеру гри. З Сашком (Боровиком – Авт.) теж були знайомі, але разом не грали. З їх приходом стали виглядати значно гостріше попереду. З перших тренувань разом, схоже, тренери побачили прекрасне взаєморозуміння і використовують нас саме в такому поєднанні на полі.

- Виходить всі новачки влилися в колектив?
- Вони більше, ніж просто влилися в колектив! Вони гравці основного складу і доводять це своєю грою.


- Ви заробили пенальті, і віддала гольову, та і в цілому були найактивнішим у матчі. Ця гра поки що найкраща для вас у складі «Арсенал-Київщини»?
- Якщо за системою гол+пас, то, мабуть, погоджуся з вами. До цього було щось одне: або забивав, або віддавав гольову передачу. Тому, думаю, це найкраща гра за Білу Церкву на даний момент за цими компонентами.

Голи 17-го туру у другій лізі

Коротка довідка

Володимир Шваб народився в місті Овруч, Житомирської області
Перша команда - ДЮСШ Овруч.
Перший тренер - Барановський Степан Михайлович
В дитинстві вболівав за «Мілан» зразка 2004 року
Мріє виступати у Прем'єр-лізі України

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena - інформаційний партнер ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору