Новини ліги

Герой туру. Друга ліга. Руслан Черненко + відеоогляд матчів

18:06, 28 березня 2016

ПФЛ України називає героя туру у другій лізі

Креативний півзахисник київського «Арсеналу» Руслан Черненко (на фото) став одним із героїв 16-го туру другої ліги, взявши безпосередню участь у всіх трьох голах у ворота лідера чемпіонату - ковалівського «Колосу». Тому не дарма його було визнано ПФЛ спільно з нашим інформаційним партнером - порталом sportarena.com - гравцем туру. До речі, інтерв’ю з гравцем 19-го туру в першій лізі буде опубліковано у вівторок на офіційному сайті ПФЛ України.


«Не вважаю себе героєм матчу з «Колосом», - сказав Черненко в коментарі pfl.ua. - Футбол - колективна гра, де важливі командні дії. Я дуже радий, що приніс користь команді, і ми здобули важливі три очки. Якщо чесно, дуже приємно, що мене відзначили. Це стимул працювати більш наполегливо, викладатися на полі вдвічі більше, щоб приносити користь команді у наступних іграх».

«Матч був дуже напруженим, ми розуміли його важливість. Добре вивчили суперника, переглядали ігри. Наші тренери намагалися донести до нас сильні і слабкі сторони «Колоса», що є дійсно сильною командою. На лідера другої ліги ми налаштовувалися дуже серйозно, з великою відповідальністю. Тим більше, це була перша домашня гра після зимової перерви. Дуже хотіли перед рідними вболівальниками перемогти, порадувати керівництво клубу і себе. Тому намагалися виконати установку тренера, всі його вимоги. Не дарма ж ми три місяці на повну потужність працювали на зборах», - підкреслив футболіст.

 

«Команда у нас, можна сказати, оновилася повністю, дуже багато гравців пішло, прийшли більш досвідчені. У них є чому повчитися. Скажу чесно, у наш дружний згуртований колектив складно не влитися, ми всіх новачків завжди підтримуємо. Завдання у нас тільки одне - вихід до першої ліги. Перед собою ж ставлю дуже серйозні завдання, вони всі пов'язані з грою на високому рівні».

Нарізка центрального матчу туру другої ліги «Арсенал-Київ» - «Колос» Ковалівка - 3:1.

 



Пропонуємо вашій увазі відео з інших матчів 16-го туру у другій лізі:

"Мир" - "Кремінь" - 3:4 (Відео партнера ПФЛ України - компанії "Кремень ТВ")



Повний матч ФК "Інгулець" - "Барса" - 2:0 (Відео партнера ПФЛ України - компанії "Кремень ТВ")



Повний матч ФК "Буковина" - "Скала" - 0:0 (Відео -
Телеканал ЧЕРНІВЦІ)



Огляд матчу ФК "Нікополь-НПГУ" - "Верес" - 0:1 (Відео -

Телеканал РТБ)


 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору