Новини змагань

Новачки ПФЛ: Гірник-Спорт продовжує формувати оновлений склад, додали новачків Буковина та Полтава

12:00, 31 березня 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23

Фото: ФК Гірник-Спорт


Продовжується процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої та Другої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольних клубів Гірник-Спорт, Буковина та Полтава

 

Гірник-Спорт (8 місце Групи "Б" на першому етапі, 8 місце на старті VBET UA Перша "вибування") доповнив свій склад черговим новачком. 20-річний воротар Данило Веклич пройшов фундаментальну школу ФК Дніпро, на юнацькому рівні грав за СК Дніпро-1 та Інгулець. Також варто зазначити, що знову внесений в заявку 26-річний Владислав Горбаченко - основний нападник Гірника-Спорт в осінній частині сезону.

Буковина (7 місце Групи "А" на першому етапі, 5 місце на старті VBET UA Перша "вибування") повернув у рідну область молодого гравця. 19-річний захисник Олександр Штифанович починав грати в Арсеналі (Глибока), звідти потрапив до УФК-Карпати (Львів), а два останніх сезони провів у юнацькому складі ФК Олександрія.

Нарешті, СК Полтава (6 місце Групи "А" на першому етапі, 6 місце на старті VBET UA Перша "вибування") посилив захисну ланку. 29-річний Кирило Пасічник пройшов школу ФК Дніпро, грав у змаганнях ПФЛ у складі ФК Ужгород та Скорука. Цікаво, що на Полтавщині він встиг залишити свій слід, погравши за аматорський Стандарт (Нові Санжари). В осінній частині поточного сезону провів 9 матчів у складі Скорука.


Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору