Новини змагань

Новачки ПФЛ: Кремінь продовжує розкривати таланти, Чайка звертає увагу на рідну Київщину, а в Васті відновлює виступи тренер

14:00, 3 березня 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23

Продовжується процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольних клубів Кремінь, Чайка та Васт. Хто ці гравці?

Фото: ФК Кремінь


Кремінь (3 місце Групи "Б" на першому етапі, 8 місце на старті Чемпіонського раунду VBET UA Першої) підписав кількох новачків. 20-річний воротар Олексій Слуцький (№57) у першій частині сезону був у складі Оболоні, та в чемпіонаті України не зіграв ні хвилини. 21-річний нападник Мирослав Трофимюк (№7) пройшов школу ФК Дніпро та Шахтаря, а останній його клуб - ФК Маріуполь.

 

Чайка (3 місце VBET UA Другої після осінньої частини сезону) поповнив свій склад першими двома із запланованих дебютантів. 21-річний півзахисник Владислав Кулакевич (№27) займався в ДЮСШ Пісківки та Макарова, виступав за місцевий Юніор, а останній клуб у його біографії - Партизан (Кодра), очолюваний легендою Дніпра, Динамо та збірної України Сергієм Коноваловим. 20-річний півзахисник Олександр Смітюх прибув після одного з провідних аматорських колективів Київщини - Дружби (Мирівка), а раніше грав за юнаків Вереса.

 

Васт (7 місце VBET UA Другої після осінньої частини сезону) першою дозаявкою викликав хвилю ностальгії. В ігровий список миколаївського клубу внесений 33-річний півзахисник Артем Чорній. Один із яскравих вихованців місцевого футболу, він отримав футбольну освіту вдома та в ФК Маріуполь, вийшов на новий рівень майстерності в МФК Миколаїв, а потім не один рік провів у VBET Лізі Української Прем'єр-Ліги. Серед його колишніх команд - ФК Олександрія, Чорноморець (Одеса), Інгулець (Петрове). Ставав переможцем і срібним призером Першої ліги України, півфіналістом Кубка України. В Васті Чорній розпочав тренерську роботу й на аматорському рівні очолював команду.

 

Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору