Новини змагань

Скидан: впевнений, що Звягель вийде на якісно новий рівень

10:00, 7 березня 2023

Головний тренер Звягеля Руслан Скидан поділився враженнями від перших виїзних зборі команди, а також розповів про підсилення тренерського штабу.

Повернення до роботи

- Насамперед, хочу подякувати нашим воїнам, спонсорам та президенту за те, що маємо можливість займатися своєю улюбленою роботою, - сказав клубній пресслужбі наставник Звягеля. - Також вдячний керівництво комплексу у Рівному. Умовами зборів задоволені. У нас є все для того, щоб якісно підготуватися до весняної частини сезону.

У матчі з Вересом U-19 мали можливість перевірити гравців, які знаходять на перегляді. У нашій команді вже є зміни, але поки що про це не став би говорити. Для нашої команди це перші виїзні збори. Хлопці живуть разом, відпочивають разом і це гуртує колектив.

Підсилення тренерського штабу

- Нарешті я дочекався того моменту, коли у нас буде повноцінний тренерський штаб. Це дійсно професіонали своєї справи. У нас зараз інакше побудований тренувальний процес. Сподіваюся, що це позитивно вплине на гру нашої команди. Є дуже потужна людина, яка нам допомагає, але я не хочу говорити її прізвище. Впевнений, що Звягель вийде на якісно новий рівень.

Плани команди

- Перший виїзний збір команди завершиться третього березня. В суботу зіграємо спаринг проти Агрону. Ми мріяли про такі якісні збори і нарешті наша мрія збувається. Дякую хлопцям, які зараз на передовій, адже вони нас мотивують. Зараз тренуємося у дворазовому режимі. Не можемо дочекатися першої офіційної гри у 2023 році, - резюмував Руслан Скидан.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами YouTube ПФК Звягель




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору