Новини змагань

Новачки ПФЛ: Звягель провів масове посилення, Діназ відкрив лік новачкам

12:00, 2 березня 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23.

Фото: ФК Звягель


Продовжується процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої та Другої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольних клубів . Хто ці гравці?

Звягель (5 місце VBET UA Другої після осінньої частини сезону) проводить масштабну селекцію. Склад команди поповнило четверо гравців: 19-річний воротар Назар Мигаль (№1) пройшов ковельську школу, а останні два сезони грав за юнацький склад Вереса. 20-річний захисник Тарас Завадович (№99) пройшов академію Волині, грав за Волинь-2 у Другій лізі та основну клубну команду - в Першій. 19-річний півзахисник Володимир Гончаров (№88) пройшов серйозну школу харківського футболу та виступав за юнацькі склади Інгульця та Металіста 1925. 19-річний півзахисник Вадим Гупаленко (№18) є вихованцем вишгородського Діназа, в юнацькому футболі також займався в Олімпійському коледжі імені Піддубного та київському Арсеналі, звідки й перейшов у нову команду. 28-річний півзахисник Владислав Павленко (№10) у юному віці дебютував у Таврії в складі УПЛ і викликався в молодіжну збірну України, також грав за Говерлу, ФК Нікополь, ФК Ужгород і низку закордонних клубів. Сезон починав у складі Рубікону - провів за нього 5 матчів у цьому чемпіонаті.

19-річний нападник Юрій Бамболя (№77) пройшов КОЛІФКС (Костопіль) і юнацькі склади Маяка (Сарни), а останні два сезони провів у юнацькій команді Вереса. 18-річний нападник Максим Майтак (№23) є місцевим вихованцем, грав за команди Хорошева, Черняхіва, Житомира, пробував сили в Чехії. У минулому році у складі команди Оріон (Нова Борова) провів 6 матчів у чемпіонаті Житомирщини, відзначившись 6 голами. Також продовжено співпрацю з гравцем, який восени вже був у команді - це захисник Ігор Гук.

Діназ (6 місце Групи "А" на першому етапі, 4 місце на старті раунду на вибуванні VBET UA Першої) підписав першого новачка. Це 19-річний нападник Максим Ворона (№28), який пройшов школу столичного локомотива, грав за ФА Арсенал (Київ) і студентську команду столичного вишу КНУБА.

 

Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору