Новини змагань

Новачки ПФЛ: посилення захисту та середньої ланки - для Прикарпаття

12:00, 24 лютого 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23

У лютому розпочався процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольного клубу Прикарпаття (Івано-Франківськ).

Івано-франківський клуб попрацював наразі над посиленням двох ліній - захисту та півзахисту. Хто ці гравці?

22-річний захисник і півзахисник Гліб Попчук (№10) пройшов хорошу школу криворізького футболу. Займався в Зірці, Гірнику та Кривбасі. Грав у Другій лізі (нині VBET UA Друга) в складі херсонського Кристалу. В поточному сезоні був у заявці Кривбасу на УПЛ

30-річний захисник Сергій Швець (№30) приходить із ЛНЗ, у складі якого в першій половині сезону зіграв 6 матчів у VBET UA Першій. У футбольній біографії уродженця Одещини - Перлина, Реал Фарма, Суднобудівник, Поділля, Полісся, ФК Краматорськ і, власне, черкаський клуб. Швець пройшов школу Динамо та ОК імені Піддубного в столиці.

23-річний захисник Дмитро Шинкаренко (№5) восени зіграв 12 матчів (1 гол) у складі Гірника-Спорт в VBET UA Першій. Має в активі заняття в ФК Маріуполь від юного віку й до першої команди, також грав за Авангард (нинішній ФК Краматорськ) і, власне, Гірник-Спорт.

22-річний півзахисник Юрій Радульський (№77) повертається в першу клубну команду Прикарпаття. Восени він грав за Прикарпаття-Тепловик, а в минулому сезоні вже був у заявці клубу на змагання Першої ліги ПФЛ.

Також Прикарпаття продовжує співпрацю з 21-річним півзахисником Максимом Соловйовим, який в осінній частині сезону VBET UA Першої провів за івано-франківців 12 матчів.

 

Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору