Новини змагань

Важливий семінар з безпеки: атестація, недоліки і терміни

15:00, 16 грудня 2021

У Будинку футболу пройшов семінар з безпеки

Протягом двох днів 15 і 16 грудня у Будинку футболу за ініціативи ПФЛ України пройшов атестаційний семінар-навчання для офіцерів безпеки команд клубів Другої ліги. Цей захід проводився спільно з відповідним підрозділом УАФ – Комітетом з питань інфраструктури та безпеки проведення змагань.

У його заході взяли участь представники 23 з 31 клубу Другого дивізіону. Представники Буковини, Реал Фарми, АФСК Київ, Дніпро Черкаси, Карпати Галич, Нікополь, Суми та Яруд були відсутніми з різних причин. Однак, у будь-якому випадку їхні представники мають відвідати  27 січня семінар-навчання з безпеки, який проводитиметься для клубів  Першої ліги. В іншому випадку вони не зможуть виконати один із критеріїв, а саме Кадровий, під час процедури проходження Атестації УАФ. І, відповідно, не зможуть отримати атестат для участі у змаганнях серед професіональних команд.

Під час роботи семінару представники відповідних структурних підрозділів УАФ та ПФЛ поспілкувалися особисто з представниками клубів-учасників змагань ПФЛ. Також були проаналізовані рапорти спостерігачів арбітражу матчів осінньої частини сезону та закцентована увага присутніх на помилках, яких припустилися клуби під час підготовки та проведення матчів у розрізі безпеки.

Були перевірені документи, які є обов’язковими для клубів: Акти відповідності спортивних споруд технічним нормам та Стратегія безпеки при проведенні футбольних матчів. Виявлені недоліки і вказані на них учасникам зустрічі. Не обійшли стороною учасники семінару і якість газону на окремих стадіонах. Усі зауваження рекомендовано усунути до старту весняної частини змагань.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору