Новини змагань

Загострена боротьба! Друга ліга. Топ цікавинок 19 туру

14:00, 23 листопада 2021

 Усе найцікавіше у 19 турі Другої ліги

Фото: facebook.com/fkyarud


Нефартовий листопад

Важко назвати поточний місяць щасливим для Лівого Берега. Ще в жовтні команда впевнено посідала лідируючі позиції у групі А, а за чотири листопадні гри підопічні Анатолія Бузніка набрали лише чотири очки, завдяки перемозі над аутсайдером – Любомиром та нічиєї з Чайкою у цьому турі. Проте і Чайка не може бути задовільна цим результатом, адже гравці з Петропавлівської Борщагівки не перемагають вже вісім матчів поспіль. А з приходом на посаду головного тренера Дениса Хомутова вони взагалі ще жодного разу не вигравали: дві нічиї та чотири поразки з загальним рахунком 2:14.

Фото: facebook.com/fclbkiev


Перша вікторія Любомира

Зник останній нуль у графі «Перемоги» у турнірній таблиці. Любомир зміг у важкій боротьбі відстояти перемогу над командою лідируючої п’ятірки – Епіцентром - завдяки єдиному влучному пострілу Євгенія Ніколашина наприкінці першого тайму. Майже увесь матч ставищенці відбивались від масованих атак Епіцентру і це їм вдалось. Тепер їх відставання від АФСК складає лише 4 очки і ситуація в таблиці не виглядає не такою катастрофічною.


Карпати перемагають без питань

Третю поспіль перемогу з великим рахунком здобули гравці львівських Карпат. Цього разу вони декласували столичний АФСК – 3:0. Це вже сьома перемога команди Андрія Тлумака з різницею у три м’ячі та більше. Завдяки своїй результативній ході львів’яни маже наздогнали за показником забитих голів Лівий Берег, відстаючи лише на один м’яч: 44 проти 45. Ще один важливий показник: вдесяте у поточному чемпіонаті Карпати залишають свої ворота «сухими». Загалом, ще в жодному матчі кіпер зелено-білих Іван Сілецький не пропускав більше одного м’яча.

Фото: facebook.com/karpaty.lviv


Непереможний Металург

Єдиною командою у групі Б, яка ще жодного разу не програла, залишається запорізький Металург. У грі зі своїм основним переслідувачем ФК Скорук, гравці Володимира Микитина з мінімальним рахунком перемогли – 1:0. Для запоріжців це вже 13 «сухий» матч у цьому чемпіонаті. Поразка Скорука дозволила загостритися боротьбі за другу сходинку у турнірній таблиці. Адже Балкани, завдяки перемозі над Тростянцем – 4:1 наздогнали колектив з Томаківки.


Грати до фінального свистка

Цю футбольну істину у минулому турі продемонстрували гравці Полтави. У гостьовому матчі проти Яруда вони змогли вирвати перемогу лише у компенсований до другого тайму час – 1:0. Тайму, у якому було два вилучення гравців Яруда та нереалізований пенальті, призначений у ворота господарів. Полтавчан можна сміливо назвати гостьовою командою, адже на виїзді вони вже набрали 16 очок проти 12 на своєму полі.


Реал Фарма знову не пропускає

Одеська команда, яка за кількістю пропущених м’ячів йде на другому місці, поступаючись лише Сумам, знову перемогла з сухим рахунком. Цього разу Реал Фарма була сильнішою за Нікополь – 1:0. Схоже одесити знайшли свою гру, адже у чотирьох матчах другого кола вони пропустили лише двічі і набрали вже сім очок. А ось нікопольська команда програла вже шостий матч поспіль. Ця чорна смуга спустила команду з шостого місця на 12-те.


Бонус. В пошуках глядачів

Попри те, що майже всі ігри пройшли у суботу та неділю, вболівальники не надто охоче йшли на трибуни. Загалом на шість ігор групи А згідно з офіційними документами прийшли лише 800 глядачів. Найбільшу кількість зібрала гра у Бучі, де Любомир переміг Епіцентр – 300 осіб. У групі Б найбільше глядачів зібрались на трибунах під час гри лідерів Металург – Скорук (500 глядачів). А загальна кількість вболівальників у цій групі склала 1220 осіб.

Фото: facebook.com/mfcmetalurg


 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору