Новини змагань

Друга ліга. Топ цікавинок 14 туру

11:30, 20 жовтня 2021

 Усе найцікавіше у 14 турі Другої ліги

Фото: facebook.com/fclbkiev


Лівий Берег вдома йде без втрат

- Команда Анатолія Бузніка увосьме в сезоні перемогла на своєму полі. Цього разу кияни були сильнішими у зустрічі з галицькими Карпатами. Хоча легкою перемогу над восьмою командою назвати не можна. Героєм матчу став Євген Морозенко. Спочатку він заробив пенальті, з якого був відкритий рахунок - штатний виконавець пенальті Андрій Співаков реалізував свою нагоду. А по перерві команди обмінялися голами - на гол новачка гостей Хаммонда своїм ударом відповів Морозенко.

Окрім переможної домашньої серії, якою також можуть похвалитися львівські Карпати, Лівий Берег залишається найбільш результативною командою чемпіоната у групі А. Вони вже здолали показник у 40 м’ячів – трохи більш як три за гру.

Коли переможе Любомир?

- Єдиною командою у Другій лізі, яка ще не набрала жодного очка, залишається Любомир. Колектив Вадима Лазаренка знов програв, причому з великим рахунком. До старту матчу були великі сподівання, що ставищенці зможуть бодай зіграти унічию з Черніговом, адже гості до цього матчу жодного разу не перемагали у гостях, маючи лише одну нічию на чужому полі. Але надії господарів були марними – поразка з великим рахунком. І тепер важко прогнозувати, коли Любомир зможе прибрати нуль у графі «очки». Адже до зимової перерви їм належить провести лише матчі з командами, які входять до першої десятки.

Користь швидкого голу

- Найбільшої перемоги у минулому турі серед команд групи А здобули львівські Карпати. Вони у гостях впевнено здолали Чайку – 4:0. При чому питання про переможця було зняте ще у першому таймі. Тричі львів’яни змушували кіпера господарів Дмитра Іванова витягати м’ячі з власних воріт. Ще одного разу він виконав цю неприємну процедуру у другому таймі. Останні хвилини гості проводили у меншості. Денис Притиковський, який у середині другого тайму вийшов на заміну встиг отримати два попередження і залишив поле до фінального свистка.

І польовий встає у ворота

- З великим рахунком маріупольський Яруд на своєму полі обіграв аутсайдера групи Б одеську Реал Фарму. У цій грі підопічні Олега Краснопьорова двічі пробивали пенальті. Причому у другому пенальті вилученого з поля кіпера Тараса Деркунського замінив у воротах захисник Павло Новицький. До того моменту гості вже встигли провести усі 5 замін, тому кіпер не міг вийти на поле. Так сталося, що захисник не тільки не зміг відбити удар з позначки Владислава Сандрака-Вінницького, але й пропустив на 90-й хвилині ще один гол. Його автором став Максим Товстий. Але винити Новицького не треба, гра завершилася поразкою його команди з рахунком 0:6. До речі, Реал Фарма набагато випереджає своїх конкурентів за кількістю пропущених м’ячів у чемпіонаті – 45 у 14-ти іграх. При цьому одесити мають не найгіршу результативність, забиваючи у середньому більше гола за гру.

Фото: facebook.com/fkyarud


Балкани – гостьова команда

- Команда з райцентру Одеської області демонструє у цьому сезоні незвичний футбол. Вони набирають у виїзних зустрічах набагато більше очок, ніж вдома. Ось і у минулому турі Балкани знов перемогли у гостях. Та не аби кого, а одного з лідерів змагань – Миколаїв. Що цікаво, гості вимушені були відіграватися після пропущеного голу вже на 16-й хвилині. І зробили це двічі – 1:2. Балкани на виїзді набрали вже 18 очок, проти 11 домашніх. Цей результат більш дивовижний, якщо згадати, що у минулому сезоні команда Дениса Колчина у гостях перемогла лише одного разу.

 

Бонус. Господарі проявляють гостинність
У минулому турі було зіграно 14 ігор (зустріч ЛНЗ – Нива перенесено). У половині з них перемагали гості. При чому тричі вони це робили з великим рахунком. І всі ці великі перемоги відбулись у групі А. Але завдяки двом «вікторіям» господарів у групі Б з рахунком 6:0 перевага у забитих м’ячах належить саме їм: 23 проти 22.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору