Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. 11 тур. Анонс матчів суботи

11:30, 2 жовтня 2021

Анонс матчів 11 туру сезону 2021/22 у Другій лізі

Фото: fckarpaty.org.ua


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група А

П’ятниця, 01 жовтня 2021 року. с. Щасливе, стадіон Княжа-Арена, 12:00.

Рубікон (Київ) – Мункач (Мукачево)

Арбітр – Інна Вакулко (Рівне)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Тур у Групі А розпочнеться у п’ятницю матчем на Київщині. Обидві команди демонструють нестабільні результати, чергуючи вдалі результати з втратами очок. Гравці Мункачу на тиждень більше готувався до цього матчу через пропуск попереднього туру.


Субота, 02 жовтня 2021 року. с. Демидів. Стадіон Діназ, 15:00.

Діназ (Вишгород) - Епіцентр (Дунаївці)

Арбітр – Олександр Афанасьєв (Харків)

Історія протистоянь у Другій лізі: дві гри, дві перемоги Епіцентру, різниця м’ячів 2-4.

Матч лідерів Групи А відбудеться у селі Демидів, що під Вишгородом. П’ята команда гостюватиме на полі у третьої, між ними лише п’ять очок (в Епіцентру ще гра в запасі). Важливо: Діназ буде розлюченим поразкою від Лівого берега, а от гості виграли за останній місяць чотири матчі, так що прибудуть у Демидів у бойовому настрої. Цікаво, що очолює Епіцентр вихованець столичного футболу Надуда.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Чернігів. Стадіон Чернігів-Арена, 15:00.

ФК Чернігів – Нива (Вінниця)

Арбітр – Крістіна Козорог (Київська область)

Історія протистоянь у Другій лізі: дві гри, одна нічия, одна перемога Ниви, різниця м’ячів 2-4.

ФК Чернігів не може виграти вже шість матчів поспіль – три нічиї та три поразки. Після вдалої серії з чотирьох перемог поспіль у Ниви спад – дві поразки поспіль. Втім, містяни ще не вигравали у вінницької команди, та й вона зі свого шостого місця буде фаворитом з відривом у десять очок.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Черкаси. Стадіон Черкаси-Арена, 15:00.

Дніпро (Черкаси) – Чайка (Петропавлівська Борщагівка)

Фото: МСК "Дніпро"


Арбітр – Олександр Садовий (Кременчук)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Матч сусідів по турнірній таблиці відбудеться у Черкасах. Гості вище лише на одну позицію та одне очко. Пристолична Чайка зіграла лише два гостьові матчі у поточному сезоні – обидва програла, Карпатам з Галича – 0:1 та Лівому Берегу – 0:4. В останніх трьох турах підопічні Савчука набрали лише одне очко (нічия з Рубіконом вдома), тоді як Дніпро розгромив іншу команду з Київщини – Любомир.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Чернівці, стадіон Буковина, 16:00.

Буковина (Чернівці) – Карпати (Галич)

Арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Історія протистоянь у Другій лізі: дві гри, дві перемоги Карпат, різниця м’ячів 1-6.

Чернівецька Буковина в минулому турі несподівано здолала на виїзді одного із лідерів чемпіонату – черкаський ЛНЗ – 2:0, чим перервала свою шестиматчеву без виграшну серію. ПФЛ і Sport Arena віддали головні номінації саме представникам чернівчан – форвард Палагнюк, який забив два м’ячі, став героєм туру, а Євген Коваленко – тренером туру за версією Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу. Галицькі Карпати в трьох попередніх матчах набрали лише одне очко. Було це якраз у минулому турі, в дебюті Інарехоса проти ФК Чернігів (1:1 вдома).


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Львів. Стадіон Україна, 17:00.

Карпати (Львів) – Лівий Берег (Київ)

Арбітр – Вадим Запрутняк (Вінниця)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Центральний матч туру відбудеться у Львові на стадіоні "Україна". Четверта команда прийматиме беззаперечного лідера чемпіонату – столичний Лівий Берег, який єдиний у чемпіонаті йде без втрат, вигравши всі матчі в Другій лізі. Між командами шість очок різниці. В цьому матчі Карпатам через перебір жовтих карток не допоможе досвідчений Сергій Сімінін. У минулому сезоні обидві команди грали в чемпіонаті України серед аматорів, але не перетиналися, бо грали в різних групах і не вийшли в плей-офф.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Київ, стадіон Лівий Берег, 17:30.

АФСК (Київ) - Любомир (Ставище)

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Два аутсайдери з Київської області зустрінуться на стадіоні Лівий Берег, що на Осокорках у Києві. Для АФСК це буде номінально дебютний домашній матч в сезоні. Обидві команди все ще не вигравали на новому рівні. В аматорському чемпіонаті України минулого сезону вони зіграли на полі Любомира внічию 1:1, а от в АФСК ставищенці виграли завдяки голам Марченка та Паламарчука. З того часу в суперників змінилися головні тренери та більшість складу.

 

ЛНЗ (Черкаси) пропускає тур через непарну кількість команд.


Група Б

П’ятниця, 01 жовтня 2021 року. м. Миколаїв, стадіон Центральний, 16:00.

МФК Миколаїв - Скорук (Нікопольський район)

Арбітр – Олександр Тітов (Донецьк)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Матчі МФК Миколаїв проходять досить результативно – в попередніх дев’яти матчах було забито як мінімум три м’ячі. Суха серія воротаря гостей Антона Осадчука триває чотири матчі та 400 хвилин. Обидві команди зустрінуться вперше, тому що раніше виступали в різних лігах – причому МФК Миколаїв у Першій, а Скорук – в аматорській. Маючи по 21 очку, суперники розділяють 2-3 місця в таблиці.


П’ятниця, 01 жовтня 2021 року. м. Нікополь, стадіон Електрометалург, 16:00.

ФК Нікополь – Кристал (Херсон)

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ)

Історія протистоянь у Другій лізі: дев’ять матчів, одна перемога Нікополя, одна нічия, сім перемог Кристалу, різниця м’ячів 6-20.

У складі херсонського Кристалу одразу три гравці пропускатимуть цю гру через дискваліфікацію: Жовтюк та Слищенко були вилучені в минулому турі, а Собко отримав четверте попередження. Нагадаємо, Кристал у минулому турі поступився вовчанцям, тоді як ФК Нікополь – Яруду, пропустивши п’ять м’ячів. Колектив під керівництвом Поклонського не може виграти вже чотири матчі поспіль.


П’ятниця, 01 жовтня 2021 року. с. Мар’янівка. Стадіон Мар’янівський, 16:00.

Таврія (Сімферополь) – Вікторія (Миколаївка)

Арбітр – Роман Галіцин (Київ)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Грають 12-те місце проти сьомого – між ними всього два очка. Цікаво, що обидві команди змінили своїх головних тренерів. Але якщо Юрій Чумак в другому своєму матчі програв Скоруку (0:2 в гостях), то Анатолій Безсмертний стартував з перемоги, перегравши аутсайдера Реал Фарму – 2:1. Обидві команди прагнуть бити значно вище, тож це буде матч особливої уваги та принциповості.


П’ятниця, 01 жовтня 2021 року. м. Запоріжжя. Стадіон Славутич-Арена, 18:00.

Металург (Запоріжжя) - СК Полтава

Арбітр – Софія Причина (Львівська область)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Металург виграв шість попередніх матчів і має відрив від другого місця у три очки. СК Полтава попередні три матчі зіграла унічию, і це повторення рекорду сезону. Новачки дивізіону в гостях у лідера триматимуть екзамен, але при цьому у полтавців досить досвідчений склад, і легкої прогулянки для запорізького клубу не очікується.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Тростянець, стадіон ім. В. Куца, 15:00.

ФК Тростянець - Перемога (Дніпро)

Арбітр – Євген Назаров (Харків)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

Дніпровська Перемога виграла усі чотири попередні гостьові зустрічі у поточному сезоні, щоправда, в останніх турах погіршивши свій настрій (зокрема, поразкою від лідера – 0:1 від Металурга на своєму полі). ФК Тростянець грає третій поспіль домашній матч, до цього у п’яти матчах на стадіоні ім. В. Куца було три перемоги та дві поразки.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Харків. Стадіон Нова Баварія, 15:00.

ФК Вовчанськ - Енергія (Нова Каховка)

Арбітр – Андрій Ухов (Кривий Ріг)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

«Вовки» виграли на полі у Кристала завдяки черговій результативній дії Галушки (гол і гольова передача в двох останніх турах). В останніх трьох турах новачки дивізіону не програють. А от Енергія в дербі з миколаївцями програла вдома – 2:3. Набравши одне очко в двох турах, гості будуть мотивовані на цей виїзд.


Субота, 02 жовтня 2021 року. с. Зоря, стадіон ім. Б. Я. Тропанця, 15:30

Балкани (Зоря) - Яруд (Маріуполь)

Фото: facebook.com/fcbalkans


Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка)

Історія протистоянь у Другій лізі: дві гри, одна перемога Балкан, одна нічия, різниця м’ячів 4-2.

В минулому сезоні Яруд був успішнішим у чемпіонаті (шосте місце проти восьмого з 5-очковим відривом від сьогоднішніх суперників), але Балкани в очних матчах взяли 4 очки, не програвши маріупольцям. Зараз же обидві команди ближче до лідерів – п’яте і восьме місце при трьох очках різниці. Яруд у гарному тонусі – п’ять турів без поразок, 5:0 над ФК Нікополь у минулому турі. Зорянці зіграли внічию в Полтаві (1:1), але не виграють два тури вдома і два домашніх матчі на своєму полі.


Субота, 02 жовтня 2021 року. м. Одеса. Стадіон Іван, 15:30.

Реал Фарма (Одеса) - ФК Суми

Арбітр – Тарас Панасюк (Бердичів)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічались.

В групі Б також відбудеться матч двох останніх команд чемпіонату. Реал Фарма програє вже десять матчів поспіль. ФК Суми з шести гостьових матчів два звели внічию, а в чотирьох зазнали розгромних поразок. Дебютанти дивізіону їдуть в гості до суперника, який в цьому чемпіонаті очок ще не набирав.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору