Новини змагань

11 пенальті туру. Друга ліга. Цікавинки сьомого туру

09:30, 8 вересня 2021

Усе найцікавіше у сьомому турі Другої ліги

Фото: facebook.com/fclbkiev


Лівий Берег грає до останнього свистка

Команда Анатолія Бузніка продовжила переможну серію завдяки гостьовому виграшу над Рубіконом (0:2) у столичному дербі. Здобути цю перемогу Лівому Берегу вдалось завдяки голам, забитим у компенсований час кожного з таймів. До речі, таких голів, як кажуть «на стрічці» лівобережці у цьому чемпіонаті забили вже п'ять. Ще в одному компоненті представники цього клубу були значно сильнішими за господарів. Їх численна група підтримки складала ледь не дві третини від усієї кількості глядачів.

Фото: facebook.com/fclbkiev


Шоу-тайм у Демидові


Найяскравішим матчем сьомого туру стала гра між Діназом та Буковиною. Гості відкрили рахунок у середині першого тайму після удару Салбака. А вже за кілька хвилин Апанчук з 11-метрової позначки зрівняв результат. Невдовзі Чепурненко вивів Діназ уперед, але у компенсований час першого тайму Палагнюк також реалізував пенальті. У другому таймі Чепурненко робить дубль, а гості залишилися у меншості після вилучення Сивки. І лише на останніх хвилинах гри автогол Логінова зняв питання про переможця.

Цікава інформація: Буковина ще жодного разу не набирала очки у матчах проти Діназа - 5 поразок у 5 іграх. А 6 голів у матчі - це повторення найрезультативнішого поєдинку між цими командами.

Фото: facebook.com/FC-Dinaz


Глядачі приходять на перемогу

Найбільша кількість глядачів у групі А була у Львові на грі місцевих Карпат з Черніговом – 3300. Можливо саме їх несамовита підтримка дозволила зелено-білим перемогти 5:0. Рахунок був відкритий вже на четвертій хвилині завдяки рикошету Романченка. А надалі голи у ворота Чернігова забивали виключно львів’яни. Дублем відзначився Чачуа, ще по голу на рахунку Гуменюка та Приймака. Відзначимо, що Карпати не втрачають очки перед своїми глядачами: 3 перемоги з загальним рахунком 10:1. На цих матчах були присутні 15500 глядачів.

Фото: facebook.com/karpaty.lviv


Гостьова вікторія Перемоги

Найнесподіванішим результатом сьомого ігрового дня у групі Б була перемога з великим рахунком Перемоги у гостьовому матчі проти Вовчанська. Гості довгий час мінімально вели у рахунку після голу Велєва. А наприкінці матчу спочатку Кіча реалізував пенальті та вийшов на першу сходинку у списку найкращих бомбардирів Другої ліги з шістьма м’ячами. А зробив рахунок великим Фхакадзе, забивши останній м'яч у грі на другій компенсованій хвилині другого тайму. Поразка на своєму полі віддалила вовчанців від лідерів сезону, але вся турнірна боротьба ще попереду.


Перша поразка Миколаєва

Вперше у поточному чемпіонаті програв колишній лідер групи Б – Миколаїв. Найкращим гравцем цього матчу можна назвати дозаявленого голкіпера полтавчан Петриченка, який кілька разів рятував свою команду після небезпечних ударів. Господарі, які з 20 хвилини грали у меншості, відкрили рахунок у середині першого тайму. Але зберегти приємні цифри на табло їм не вдалося. У середині другого тайму за гру рукою у їх ворота був призначений та реалізований пенальті. А у компенсований час гості забили знову після помилки голкіпера Миколаєва.


Джокером на джокера

У грі Енергія – Яруд обидва голи були забиті наприкінці гри. Відзначимо, що обидва автори забитих м’ячів у цій грі вийшли на заміну. Маріупольцю Глібу Літюку, щоб відкрити рахунок вистачило 29 хвилин. А гравець господарів Сергій Федоров забив у відповідь на 25-й хвилині свого перебування на полі. Обидва керманичі: Енергії Едуард Хавров (до речі, вихованець маріупольського футболу) та Яруду – Олег Краснопьоров вдруге в чемпіонаті вгадали із замінами.


Бонус. Символ туру – пенальті
Одразу 11 пенальті були призначені у сьомому турі Другої ліги. І лише один з них не був реалізований. Гравець Любомира Ілля Тимошенко не зміг переграти з позначки голкіпера Олександра Чернятинського. Це перший 11-метровий удар, призначений у ворота Мункача у цьому чемпіонаті.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору