Новини змагань

Друга ліга. Футбольні цікавинки четвертого туру

08:50, 17 серпня 2021

Промо як важливий чинник перемоги, голепад Лівого Берега і рекорд Перемоги

Фото: bukfc.com


Промовідео як рецепт перемоги

- Буковина видала феєричний матч проти Рубікона. Чого в ньому тільки не було: вольова перемога, пенальті, два дублі і, як вишенька на торті, - перша в сезоні перемога, до того ж з великим рахунком. Хоча, слідкуючи за розвитком подій, навряд чи хтось міг припустити, що господарям вдасться розгромити Рубікон, адже гості відкрили рахунок вже на другій хвилині гри. Але завдяки своєчасному поверненню до складу Василя Палагнюка, на рахунку якого дубль і гольова передача, суперник був переможений.

Відзначимо також, що у Буковини вперше капітанську пов'язку одягнув Василь Гакман, і, як бачимо, на фарт. А можливо допомогло мотивуюче промо до матчу, яке випустила в соцмережах прес-служба чернівецького клубу. Результат, як говорять, на табло!


Перебудова по-ставищенськи

- Відразу шість нових прізвищ з'явилися в протоколі матчі Епіцентр - Любомир в складі гостей. До них слід також додати і нового головного тренера команди - Вадима Лазоренка. Втім, перше очок в скарбничку клубу це не додало, хоча і пропустив Любомир на 10 м'ячів менше, ніж в попередньому турі.

Лівобережний голепад

- Лівий Берег продовжує збирати скальпи своїх суперників. Якщо в першому турі кияни ще дотримувалися норм пристойності і не робили різницю в грі проти ЛНЗ, то в наступних трьох іграх в ворота опонентів були відвантажені 19 м'ячів. У європейському футболі складно знайти команду, яка забиває в середньому по 5 м'ячів за гру. Ось і цього разу голкіпер Чайки Кирило Злотар чотири рази був змушений діставати м'яча з сітки своїх воріт. До того ж, наставник Лівого Берега Анатолій Бузник вміє вдало підбирати гравців для виходу на заміну. У його скарбничці вже сім голів, забитих гравцями, що починали матч на лаві запасних.

Фото: facebook.com/fclbkiev


Видовищність зі знаком мінус

- Одеська Реал Фарма - найбільш видовищна команда чемпіонату. Ось тільки радості їх уболівальникам цей факт не додає. Начебто і забиває команда досить багато - 8 м'ячів в 4 іграх, а ось очками розжитися їм так і не вдалося. Одесити залишаються єдиною командою в групі Б, яка не набрала ще жодного очка. Час говорити про зворотнє бразильському принципу: ми заб'ємо скільки зможемо, а ви скільки захочете. І наостанок: гра Реал Фарми проти Нікополя стала найрезультативнішою в 15-матчевому протистоянні цієї пари. Раніше команди не забивали більш як чотири м'ячі на двох в одній грі.


Є рекорд

- Дніпровська Перемога здобула свою найбільшу перемогу за час виступів у чемпіонатах Lругої ліги. З рахунком 5:0 дніпряни на своєму полі здолали херсонський Кристал. Господарі відкрили рахунок лише на 38-й хвилині, але ще до перерви забили другий м`яч. А в другому таймі у воротах Кристала побувало ще три м'ячі. Велика заслуга в цій перемозі півзахисника Антона Кічі, який у другому матчі поспіль робить дубль.

Антон Кіча. Фото: facebook.com/fcperemoga


Швидкий гол - ще не перемога

- Найкращий бомбардир Другої ліги нападник Вікторії Вадим Шаврін відзначився знову. У четвертому турі він вже на першій хвилині відправив м'яча у ворота Миколаєва з пенальті. 33-річний форвард став першим гравцем в поточному сезоні, який забив 5 м'ячів. Ось тільки проведений гол очок в скарбничку клубу не приніс. На своєму полі Вікторія поступилася лідеру чемпіоната Миколаєву з рахунком 1:3. Це перша поразка Вікторії в чемпіонатах України на професіональному рівні.

Бонус
Львівський глядач налаштовує на перемогу
У цьому турі у Львові поновили рекорд відвідуваності. 7000 глядачів стали свідками перемоги місцевих Карпат над столичним АФСК з рахунком 2:1. Львівська команда впевнено лідирує в заочному чемпіонаті відвідування футбольних матчів і випереджає других у цьому компоненті вінницьких уболівальників на 2500 глядачів в середньому за матч.

Фото: facebook.com/karpaty.lviv


Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору