Новини змагань

Дев’ять вилучень у турі, «четвертак» Івашка – головні факти про 22 тур Другої ліги (огляди матчів)

10:30, 20 травня 2021

Друга ліга: відлуння матчів, що відбулись в останній уік-енд.

Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicentr


Переможна серія харківського Металу триває вже дев’ять матчів (новий рекорду сезону).

Безпрограшна серія харківського Металу триває вже 20 матчів, криворізького Кривбасу - 17, дунаївецького Епіцентру – шість, аналогічна серія вишгородського Діназу перервалася на позначці у 12 матчів, а запорізького Металургу у дев’ять.

Безвиграшна серія МФК Миколаїв-2 триває десять матчів, луцької Волині-2 – дев’ять, новокаховської Енергії, київського Рубікону та маріупольського Яруду – шість, аналогічна серія петропавлівської Чайки, переривається на позначці у дев’ять матчів.

Фото: fcmetal.com.ua


Програшна серія маріупольського Яруду триває п’ять матчів. Третій матч поспіль вилучаються гравці чернівецької Буковини. Серія без вилучень вишгородського Діназу триває вже 24 матчі, у ФК Ужгорода – 14, у хмельницького Поділля та київського Рубікону – 12, галицьких Карпат - 10.

Безгольова серія МФК Миколаїв-2 переривається на позначці у чотири матчі. Одеський Реал Фарма переривається на позначці у чотири матчі. Суха серія Дмитра Стародубця (Реал Фарма) переривається на позначці у чотири матчі і 394 хвилини.

Рекордний 16-й пенальті на користь харківського Металу – 13-й забитий. Переривається п’ятиматчева гольова серія Євгена Підлепенця (Метал).

Остап Вульчин (Карпати Галич) стає автором 20-го самострілу у поточному сезоні. Владислав Мудрик (Карпати Львів) стає першим гравцем, якого у поточному сезоні тричі вилучали з поля.

Владислав Мудрик. Фото: instagram.com/mudryk_22_


12356 глядачів відвідали чемпіонський матч харківського Металу – оновлений рекорд сезону і третій показник в історії Другої ліги.

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграні 11 матчів: п’ять перемог господарів, три нічиї та дві перемоги гостей. Забиті 29 м’ячів (у середньому 2,64 за гру), господарі забили 15 м’ячів, гості – 14. У першому таймі було забито 15 м’ячів, і 14 у другому. Арбітрами були показані 63 попередження та дев’ять вилучень, також було призначено чотири пенальті (усі реалізовані). У турі зафіксовано один дубль та дві впевнені перемоги.

Голи: найперший – Руслан Фомін (Метал, третя хвилина), найпізніший – Костянтин Коваленко (Оболонь-2, 90+5 хвилина).

Огляд матчів 22 туру у Групі А Другої ліги

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Микита Жуков (ФК Нікополь), Седдік Фарес Балулі (Метал), Ярослав Квасов (Кривбас, двічі).

Третє вилучення у Другій лізі: Владислав Мудрик (Карпати Львів), друге: Павло Чмеленко (Таврія-Сімферополь), Максим Боровець (Буковина), перше: Дмитро Крапивний (Металург, у 46-й грі), Максим Сасовський (Волинь-2, у 19-й грі), Олександр Каведяєв (МФК Миколаїв-2, у 12-й грі), Микола Рогулін (ФК Нікополь, у дев’ятій грі), Кирило Лисенко (Яруд, у дев’ятій грі), Емре Мануїла (Буковина, у сьомій грі).

Воротарі

Суха гра в активі п’яти голкіперів: Денис Старченко (Дніпро), Михайло Готра (ФК Ужгород), Іван Пономаренко (Буковина), Вадим Прокопенко (Рубікон), Роман Льопка (Кривбас).

Огляд матчів 22 туру у Групі Б Другої ліги

Ювілеї гравців

55-й м’яч у Другій лізі забиває: Андрій Барладим (Таврія-Сімферополь), 25-й: Руслан Івашко (Епіцентр).

Дебютний м’яч у Другій лізі забивають: Олександр Мизюк (Метал, у 19-й грі), Максим Сасовський (Волинь-2, у 19-й грі), Віталій Бадло (Епіцентр, у 17-й грі), Єгор Прокопенко (.Оболонь-2, у 15-й грі), Олексій Зенченко (ФК Чернігів, у 15-й грі), Юрій Раделицький (Карпати Львів, у 14-й грі), Владислав Загробський (Нива, у третій грі).

Перший дубль у Другій лізі: Ярослав Квасов (Кривбас, у шостій грі).

Соту гру у Другій лізі проводить: Валерій Доля (Таврія-Сімферополь), 80-ту: Максим Гурідов (Нива), Владислав Омельченко (ФК Нікополь), Роман Герич, Максим Вдовиченко (обидва Балкани), 50-ту: Василь Палагнюк, Артем Козлов (обидва Буковина), Максим Воробєй (Металург), Роман Лебедь (Карпати Галич), Віталій Полянський (ФК Нікополь), Стефан Федак (ФК Ужгород), Ерік Бейер (ФК Нікополь).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору