Новини ЗМІ

Івашко: Епіцентр складно зламати, завжди граємо до кінця

16:00, 23 квітня 2021

Герой 17-го туру У Другій лізі Руслан Івашко поділився враженнями від перемоги над Рубіконом (3:0) а також розповів про нічию з Чайкою.

- Руслане, дещо з запізненням, але вітаємо вас із визнанням найкращим у 17-му турі. Наскільки важливим для вас є визнання найкращого гравця туру?

- Вважаю, що кожному гравцеві і тренеру приємно перемагати у такій почесній номінації. Проте, це всього лише один тур... Необхідно працювати над собою, щоб у кожному матчі грати стабільно на високому рівні.  Таке визнання мотивує, але у наступному турі потрібно починати все спочатку і підтверджувати свій клас.

- З яким налаштування підходили до матчу з Рубіконом? Напевно, прагнули реабілітуватися за поразку від Карпат Галич?

- На всі матчі виходимо з максимальною концентрацією та відповідальністю. Зараз чемпіонат вже вийшов на фінішну пряму і не маємо права втрачати залікові пункти. Робимо усе можливе, щоб здобути три залікові пункти у кожному матчі. У Другій лізі всі команди сильні, кожен може відібрати очки у кожного. Перед нами стоїть завдання підвищення у класі і ми намагатимемося його виконати.

- На 40-й хвилині ви першим опинилися на добиванні і зробили рахунок розгромним. Зіграли на досвіді?

- У тому епізоді пішов навіс з флангу і зазвичай, у таких моментах, у нас на дальню стійку біжить Сергій Раца. Сергій пробив головою, але з його ударом впорався голкіпер. Я опинився першим на добиванні і забив у порожні ворота. Опинився у потрібному місці у потрібний час.

- Погоджуєтеся з тим, що це один із найкращих особисто ваших матчів у нинішньому сезоні?

- Думаю, що не тільки для мене, а для всієї команди гра була однією із найкращих. Проте, ми не зупиняємося на досягнутому. Нам ще потрібно багато над чим працювати, щоб досягнути своєї мети.

- Ваша команда провела на три матчі менше, ніж прямі конкуренти. Відчуваєте у собі спроможність поборотися за призове місце?

- Дійсно, через певні причини зіграли менше, ніж конкуренти і це пішло нам не на користь. Через пропуски турів втратили ігровий тонус. Проте, у нашій команді всі професіонали, які працюють над собою, прогресують і рухаються тільки вперед.

- У матчі з Чайкою на вас тиснула відповідальність за результат чи недооцінка суперника мала місце?

- Для нас ця нічия на кшталт поразки. Досить складно було в моральному плані після цього матчу. Мали багато моментів, але підводила реалізація. На жаль, чомусь наші м’ячі і зароблений пенальті арбітр ігнорував. В першій половині зустрічі пропустили контратаку і змушені були відіграватися. До того ж, залишилися у меншості. Проте, Епіцентр складно зламати, завжди граємо до кінця. Вважаю, що нічия після вилучення це позитивний результат, хоча перед грою розраховували лише на перемогу.

Бліц

  • Народився у селі Гвіздець Івано-франківської області
  • Вихованець футбольної школи Буковини
  • Перший тренер – Гордей Дмитро Федорович
  • Улюблений гравець – Златан Ібрагімовіч
  • Улюблена команда – ПСЖ
  • Мрія у футболі? Прагну разом з Епіцентром зіграти у Прем’єр-Лізі. А загалом я хочу, попри всі ті негативні події ми залишалися людьми і байдуже чи це спорт, чи політика, чи ще щось... Хочу побажати всім українцям, всій нашій футбольній нації здоров'я добра і мирного неба над головою

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору