Новини змагань

Ювілейний гол Івашка, 200 гра Барладима: що цікавенького в 17 турі Другої ліги?

16:00, 18 квітня 2021

Друга ліга, відлуння матчів, що відбулись в останній уік-енд.

Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicentr


Безнічийна серія львівських Карпат та київського Рубікону триває вже дев’ять матчів, Оболонь-2 з Бучі – сім, Волинь-2 Луцьк – шість, аналогічна серія одеської Реал Фарми переривається на позначці у 20 матчів, хмельницького Поділля та запорізького Металурга - у шість.

Переможна серія хмельницького Поділля переривається на позначці у шість матчів, а запорізького Металурга у п’ять матчів. Безпрограшна серія харківського Метала та хмельницького Поділля триває вже 15 матчів, криворізького Кривбасу - 12, вишгородського Діназу - дев’ять, ФК Ужгород - вісім. Безвиграшна серія МФК Миколаїв-2 та Оболонь-2 Буча триває по шість матчів, ФК Нікополь - п’ять, аналогічна серія ФК Чернігів переривається на позначці у десять матчів.

Оболонь-2 Буча програє вже шість матчів поспіль, харківський Метал не пропускає вже 479 хвилин і шість матчів поспіль (новий рекорд сезону).

Переривається гольова серія у чотири матчі від Олексія Сидорова (Металург).

Олексій Заїка (Таврія-Сімферополь) стає автором 17-го самострілу у поточному сезоні (в тому числі третьому в пасиві гравців Таврії - усі в двох матчах проти Металурга).

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів6 три перемоги господарів, чотири нічиї та три перемоги гостей. Забиті 22 м’ячі (у середньому 2,2 за гру), господарі забили 11 м’ячів, гості – 11. У першому таймі були забиті 11 м’ячів, і 11 у другому. Арбітрами були показано 45 попереджень та три вилучення, також було призначено три пенальті (два реалізовані). У турі зафіксовано один самостріл, два дублів та три впевнені перемоги.

Голи: найперший – Вадим Ференцик (ФК Ужгород, друга хвилина), найпізніший – Віктор Хомченко (Карпати Галич, 90+2 хвилина з пенальті).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Руслан Івашко (Епіцентр), Віктор Хомченко (Карпати Галич).

Пенальті не реалізували: Олексій Бриженко (Діназ, воротар).

Перше вилучення у Другій лізі: Дмитро Болокан (Балкани, у десятій грі), Анатолій Романченко (ФК Чернігів, у 14-й грі), Владислав Клименко (Балкани, у 94-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі семи голкіперів: Дмитро Стародубець (Реал Фарма), Андреа Баккі (Дніпро), Єгор Попович (Епіцентр), Данило Каневцев (Метал), Олександр Рощинський (ФК Чернігів), Іван Пономаренко (Буковина), Валерій Восконян (ФК Ужгород).

Ювілеї гравців

20 м’яч у Другій лізі забиває: Руслан Івашко (Епіцентр, другий у грі), п'ятий: Іван Мочевінський (Яруд).

Дебютний м’яч у Другій лізі забивають: Олександр Михайліченко (Балкани. у 12-й грі), Віктор Хомченко (Карпати Галич. у п'ятій грі), Жонатан Олівейра да Сілва (Метал, у четвертій грі), Костянтин Бичек (Карпати Львів, у другій грі).

Третій дубль у Другій лізі: Руслан Івашко (Епіцентр), перший: Роман Лебедь (Карпати Галич, у 45-й грі).

200 гру у Другій лізі проводить: Андрій Барладим (Таврія-Сімферополь), 60-ту: Антон Брижчук (Діназ), 50-ту: Богдан Швець (Рубікон), Ярослав Котляров (МФК Металург).

Дебютують у Другій лізі: Кирило Антонов, Михайло Білоус (обидва Перемога), Максим Беслюбняк (Буковина), Ростислав Морозов (Епіцентр), Федір Кочубинський (Чайка).

 

Денис Столярчук для PFL.UA




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору