Новини змагань

Лідери - "Ужгород" і "Метал"! П'ятий тур Другої ліги не приніс несподіванок.

07:30, 5 жовтня 2020

Позаду п'ятий тур змагань у Другій лізі

Підопічні Олександра Кучера здобули вже п’яту перемогу поспіль, хоча остання, над «Миколаєвом-2», була чи не найважчою. «Містяни», які в попередньому турі в гостях сенсаційно зіграли внічию з «Кривбасом», зуміли дати бій ще одному претенденту на підвищення у класі. Лише у другому таймі харків’яни перехопили ініціативу, і невдовзі Руслан Фомін відкрив рахунок, реалізувавши пенальті. Він же асистував Володимиру Танчику, який поповнив лави «Металу» кілька днів тому. 0:2.

«Ми намагалися діяти в комбінаційному стилі, використовуючи короткі та середні паси, — сказав головний тренер гостей Олександр Кучер у коментарі офіційному сайту УАФ. — До перерви не все виходило, бо треба було адаптуватися до штучного газону миколаївського стадіону. Але загалом я хлопцями задоволений, усі старалися виконати план на гру».

У тій самій групі «Б» неочікуваний результат було зафіксовано у протистоянні сусідів по турнірній таблиці — «Балкан» та «Енергії». Із найкращого боку себе зарекомендував універсал новокаховців Валерій Доля, який оформив дубль, зробивши вагомий внесок у розгромну перемогу своєї команди — 4:0. Підопічні Олега Федорчука помінялися з «Балканами» місцями в турнірній таблиці.

А у групі «А» ніяк не вдається подолати комплекс свого поля футболістам чернівецької «Буковини». У день міста підопічним Степана Маковійчука дуже кортіло здобути довгоочікувану домашню звитягу, проте й цього разу їм це не вдалося. У лідера нападу господарів Василя Палагнюка було кілька нагод відзначитися, але на висоті був воротар «Поділля» Олег Чуваєв. Утім, і гості не відсиджувалися в обороні, глядачам не доводилося нудьгувати, і нічийний підсумок слід визнати справедливим, хоча навряд чи він влаштував когось із суперників.

Фото: facebook.com/FSCBC


А одноосібний лідер, «Ужгород», збільшив перевагу над переслідувачами, проте сьогодні йому довелося докласти чималих зусиль, аби взяти гору над аутсайдером — вінницькою «Нивою». Знову лідерські обов’язки взяв на себе екс-гравець збірної України Адріан Пуканич, який у середині другого тайму двічі змушував гостей розпочинати із центра поля. Єдине, що вдалося подолянам, так це завдяки влучному пострілу Максима Підопригори зменшити відставання в рахунку до мінімуму — 2:1.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору