Новини змагань

Антирекорд "Черкащини", дебют стадіону у Чернігові. Друга ліга. Відлуння матчів другого туру (відео)

09:10, 15 вересня 2020

Дебют "Епіцентра", черговий розгром "Метала"

Фото: facebook.com/hoff.ks


«Епіцентр» Дунаївці дебютує у Другій лізі з перемоги. Петропавлівська «Чайка» перериває свою забивну і безпрограшну серії, які тривали сім матчів.

Безнічийна серія ФК «Ужгород» триває вже десять матчів, одеської «Реал Фарми» - вісім, чернівецької «Буковини» та вишгородського «Діназа» - сім, хмельницького «Поділля» - шість.

Безвиграшна серія зорянських «Балкан» переривається на позначці у п’ять матчів. Пропускна серія одеської «Реал Фарми» та вишгородського «Діназа» триває вже дев’ять матчів.

Вперше в історії Другої ліги матчі пройшли на стадіоні «Чернігів-Арена».


Огляд матчів Групи А. Другий тур

Черкаський «Дніпро» не може забити у Другій лізі вже п’ять матчів поспіль (451 хвилину). ФК «Черкащина» не може виграти в усіх турнірах в 30 матчах (чотири нічиї та 26 поразок). Це антирекорд в історії клубів з Черкас у ПФЛ.

Руслан Фомін та Владислав Нехтій (обидва «Метал») забивають у другому матчі поспіль.

Володимир Заїменко («Кривбас») – автор четвертого самострілу у поточному сезоні.

Сергій Раца («Епіцентр») – автор дебютного м’яча дунаївського клубу у Другій лізі.

Барбоса Да Сілва Клоудіней («Епіцентр») – восьмий бразильський легіонер у Другій лізі.

Андрій Корнєв («Оболонь-2») у віці 41 рік та 315 днів стає найстаршим гравцем сезону.

Підсумки ігрового туру

В цілому зіграно 12 матчів - п’ять перемог господарів, три нічиїх та чотири перемог гостей. Забито 27 м’ячі (у середньому 2,25 за гру), господарі забили 20 м’ячів, гості – сім. У першому таймі були забиті 14 м’ячів і 13 у другому. Арбітрами показані 48 попереджень та три вилучення, також було призначено два пенальті (усі реалізовані). Загалом вісім матчів туру відвідало 2719 глядачів (у середньому 340 за гру). У турі зафіксовано п’ять дублів, один хет-трик та три впевнені перемоги.

Фото: facebook.com/mfcmetalurg


Голи: найперші – Денис Громюк («Нива», четверта хвилина), Адріан Пуканич (ФК «Ужгород», четверта хвилина), найпізніший – Сергій Раца («Епіцентр», 90+1 хвилина).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Артем Марченко («Діназ»), Андрій Григорик («Кривбас»).

Перше вилучення у Другій лізі: Олександр Калітов («Нива», у 42-й грі), Олександр Мосіюк («Буковина», у 23-й грі), Теймураз Мчедлішвілі (ФК «Чернігів», у 16-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі 12 голкіперів: Роман Герич («Балкани»), Артур Денчук («Метал»), Олег Віталій Онопко («Таврія-Сімфеорополь»), Чуваєв («Поділля»), Остап Вульчин («Карпати» Галич), Олексій Майборода («Рубікон»), (Ігор Фіяло («Буковина»), Сергій Чернобай («Епіцентр»), Денис Старченко («Черкащина), Кірілл Самойленко («Дніпро»), Ярослав Котляров («Металлург»), Ігор Варцаба («Перемога»).


Огляд матчів Групи Б. Другий тур

Ювілеї гравців

145-ту гру у другій лізі проводить: Андрій Корнєв ("Оболонь-2"), 120-ту: Андрій Дедяєв ("Кривбас"), 90-ту: Ярослав Браславський ("Нива"), 75-ту: Вадим Гриппа ("Таврія-Сімферополь"), 50-ту: Борис Орловський ("Буковина").

20-й м’яч у другій лізі забиває: Андрій Григорик («Кривбас», другий у грі), п’ятий: Костянтин Пархоменко («Балкани», перший у грі), Артем Макарченко ("Таврія-Сімферополь"), Віталій Каверін ("Поділля"), Віктор Берко ("Кривбас").

Дебютний м’яч у другій лізі забивають: Денис Громюк ("Нива", у 18-й грі), Юрій Мате ("Оболонь-2", у 13-й грі), Євгеній Рязанцев ("Метал", у другій грі).

Другий дубль у другій лізі: Руслан Фомін, Владислав Нехтій (обидва «Метал»), перший: Адріан Пуканич (ФК «Ужгород», у 46-й грі), Костянтин Пархоменко («Балкани», у 39-й грі), Дмитро Касімов («Оболонь-2», у 20-й грі).

Онуфрак vs Фомін. Фото: facebook.com/makki.uffs


Перший хет-трик у другій лізі: Андрій Григорик («Кривбас», у 126-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору