Новини змагань

Войцеховський: дзвінок Дмитра Михайленка став визначальним

10:00, 12 грудня 2017

Форвард "Дніпра-1" Владислав Войцеховський відповів на питання клубної прес-служби

Фото: scdnipro1.com.ua


Напередодні зимових свят прес-служба клубу спілкується з гравцями СК "Дніпро-1" про результати минулого року та цілі у Новому році.

 –  Владиславе, що стало пам’ятним в ці минулі півроку? Згадай особисто для себе найбільш вдалі і невдалі гри. Чому саме вони? 

– Ну, напевно, найбільш пам’ятним спогадом була кубкова гра у Львові, де ми, програючи, витягли дуже важку перемогу і вихід у півфінал. Найбільш вдала, мабуть, була гра з "Реал-Фармою" у Дніпрі, де я в першому таймі забив двічі і ми виграли. А найбільш невдала – з Нікополем на виїзді, де ми програли 2: 0 – і я, і вся команда в цій грі зіграли погано

–  "Дніпро-1" – молодий клуб, який тільки півроку грає на професінальному рівні. Що особисто для тебе стало визначальним, коли зважився влітку на перехід в команду?
–  Звичайно, найголовніше стало те, що Дмитро Станіславович подзвонив і запросив грати в команді, під його керівництвом. Звичайно, хотілося повернутися в команду, яка для мене стала рідною, адже в СК багато хлопців з якими грали раніше (посміхається). 

–  З ким із партнерів за цей час у тебе склалися найтепліші стосунки?  

–  У нас дуже хороший колектив, і ми всі добре спілкуємося один з одним, тому нікого не хотілося б виділяти.    

– Як плануєш провести відпустку і новорічні свята?

– У відпустці вдома буду, а на Новий Року поїду до Львова, ймовірно.

– Які цілі особисто для себе ти ставиш в 2018 році?

– Цілі на 2018 рік – максимальні: виграти у Другій лізі  і, як мінімум, вийти у фінал Кубку, а також намагатися забивати і асистувати якомога більше.Цілі, насправді, різні. Але нападник повинен забивати і, як можна більше. Асистувати у нас є кому в команді.

–  Влад, на твоєму рахунку з урахуванням Кубка вісім забитих м’ячів і чотири результативні передачі. Відчуття після голу і після асисту різні? Є прагнення наздогнати і перегнати Когута в списку кращих снайперів клубу?

–   Звичайно є (посміхається). Навесні буду намагатися наздоганяти його і переганяти.

– Шо б ти побажав вашим уболівальникам у Новому році?

– Головне для мене – перемоги команди! Саме цього і побажаю всім, хто за нас вболіває та підтримує, адже ми граємо перш за все для наших прихильників, ну і для себе, звісно (посміхається) Звісно, хочу побажати всім миру та злагоди. До зустрічі весною на футболі!

 

За матеріалами scdnipro1.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору