Новини змагань

"Гірник-Спорт" змінив клубний лого

11:55, 11 грудня 2017

5 грудня 2017 року назавжди увійде до історії футбольного клубу "Гірник-Спорт"
 
 
 
Керівництвом клубу на чолі з президентом Петром Каплуном було розглянуто кілька варіантів нової емблеми для клубу із Горішніх Плавнів "Гірник-Спорт". До того ж, клуб протягом кількох тижнів проводив опитування на офіційному сайті. Явним фаворитом на думку адміністрації команди, футболістів, тренерського персоналу, представників робітників гірничорудної промисловості і, звичайно ж, уболівальників стала емблема запропонована Дмитром Штрайсом.
 
Новий бренд клубу від цього дизайнера має круглу форму, з повним найменуванням імені клубу і новою назвою міста. У центрі зображено гірський кар'єр, який відображає специфіку Полтавського регіону. Червоні сполохи, які виходять від освітлених його граней, відбивають енергію землі області. Сходинки кар'єра - інтерпретація трибун стадіону. Головним елементом на новому логотипі клубу стала монограма ГС на загостреному щиті - символ цілеспрямованості та волі до перемоги.

Цікаво, що Штрайс запропонував і новий варіант форми команди. Зараз менджмент клубу знаходиться у пошуку відповідного виробника спортивного одягу, який міг би запропонувати щось схоже.


 
Нову емблему дуже зустріли любителями футболу на стадії обговорення і в клубі дуже сподіваються, що тепер, коли новий бренд ФК "Гірник-Спорт" затверджений президентом Петром Каплуном, він стане символом перемог, вболівання єднання і розвитку клубу.

Цікаво, що більш як за 20-річну історію клубу даний ребрендинг - перший. Попереднє лого застаріло через топонімічні зміни: Комсомольськ у рамках декомунізації рішенням Кабміну України став Горішніми Плавнями.
 
Нагадуємо, що Дмитро Штрайс, що став автором нового бренду команди, влітку цього року так само розробив логотип для команди Другої ліги "Нива" Тернопіль.
 
"Я хочу подякувати Гірник-Спорт, за цю можливість! Для мене честь залишити з цим клубом частинку своєї творчості. Зараз я часто чую, що емблему мав би малювати житель міста або уболівальник команди, але я з цим не зовсім згоден. В першу чергу емблема повинна відповідати духу команди і часу, а вболівати за "Гірник-Спорт" тепер я буду обов'язково, можете бути в цьому впевнені. Бажаю команді і вболівальникам, щоб нова емблема стала фартовою", - сказав автор логотипу Дмитро Штрайс.

 

За матеріалами gornyak-sport.net




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору