Новини змагань

Козловський: давайте грати чесно (відео)

09:05, 1 грудня 2017

Президент "Руху" Григорій Козловський став гостем "Вацко Live"

Президент ФК "Рух" Григорій Козловський став гостем авторитетного журналіста Віктора Вацка у програмі "Вацко Live". Пропонуємо вашій увазі найцікавіші на думку прес-слуби ПФЛ тези керівника клубу першої ліги.

Співпраця «Руху» та «Карпат»

- Раніше між «Рухом» та «Карпатами» були напружені стосунки. Намагалися донести думку до власників «Карпат», що всі клуби Львівської області не мають бути ворогами. Необхідно будувати львівський футбол. На вершині піраміди все одно будуть «Карпати». Вже маємо позитивну динаміку, команди обмінюються гравцями.

Чесна гра

- Чесність, порядність, відносини між президентом і вболівальниками – найголовніше для мене. Я як президент футбольного клубу несу чистоту в футбол. 

Задоволений співпрацею з Мазяром

Володимир Мазяр – кваліфікований тренер та сильний мотиватор. Команді була необхідна шокова терапія. Все, що я очікував від нього, отримав на всі 100%, навіть більше.

Об’єднання задля чесної гри

Я - єдиний власник клубу за часів незалежної України, який зібрав усіх президентів клубів Львівської області, посадив їх за один стіл. Запропонував принципи чесної гри. Якщо хтось порушить це правило, то він мусить за це відповідати. Всі присутні погодилися з моєю пропозицією, потиснули один одному руки. У нас два роки був атомний чемпіонат області, неймовірна боротьба.

Преміювання в команді

- Команда отримує преміальні, якщо перемагаємо такі команди як "Десна", "Колос" Ковалівка… У нас у футболістів стала зарплата. Якщо програли домашню гру, зразу мінус 20%, поразка в гостях - мінус 10% від зарплати. Чотири поразки вдома і футболісти взагалі нічого не отримають за місяць. Якщо перемагаємо, гравцям пробачаємо штраф за одну гру.

Цілі на майбутнє

- Звичайно, Рух прагне потрапити в Прем’єр-Лігу. Хочемо залишити слід в історії вінниківського футболу.

Виховуємо молодих тренерів

- У нас в тренерському штабі колишні футболісти, які хочуть прогресувати в кваліфікованих спеціалістів. Якщо їм не давати шанс, то нічого не буде. Моя мета – виховати молодих тренерів.

Футбол в Україні збитковий

- Зараз футболом займаються ті, хто в складній економічній ситуації не залишили свої клуби. Ці люди вкладають власні кошти в розвиток інфраструктури, утримання команди. Зараз заробляти на футболі неможливо.

Повернення глядачів на стадіон

- З такою складною економічною ситуацією в країні ми не можемо підвищувати ціни на квитки, адже людям не вистачає коштів навіть на їжу. Необхідно думати над тим, як повернути вболівальників на стадіон. Раніше, коли батько йшов на футбол, він брав з собою дитину. На жаль, сьогодні такого немає. Нам не можна втрачати час. Потрібно вже сьогодні думати над тим, як відроджувати наш футбол, щоб гра знову викликала в глядачів незабутні емоції.

 

Прес-слуба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору