Новини ліги

Турнір "Прикарпаття", Мазяр - у Житомирі, Рада ліг у четвер - Новини ПФЛ (відео)

11:50, 22 листопада 2017

Міжсезоння лише стартувало, а уже є низка новин для вболівальників команд

Володимир Мазяр (другий зліва). Фото: mfc.zt.ua


"Прикарпатська зима"

З 20 по 28 лютого 2018 року в м. Івано-Франківську на стадіоні "Хет-трик Арена" заплановано проведення футбольного турніру "Прикарпатська зима". МФК "Прикарпаття" запрошує професіональні команди Першої та Другої Ліги взяти участь у змаганнях, які стануть завершальним етапом підготовки до весняної частини сезону. Окрім, власне, ігор, за бажанням команд, є можливість проведення якісного навчально-тренувального процесу.

Більш докладну інформацію про умови проведення турніру та розміщення команд представники клубів можуть довідатися, зателефонувавши за номером 050 156 31 11 (Татарин Микола Васильович, спортивний директор МФК "Прикарпаття").

Повернення Мазяра

Володимир Мазяр очолив «Полісся». Угоду з 40-річним фахівцем було підписано сьогодні. Деталі не повідомляються. Останнім місцем роботи Мазяра був першоліговий «Рух», який він залишив 12 листопада. Термін контракту тренера з клубом закінчувався, і сторони вирішили не продовжувати співпрацю.
До того як очолити «Рух» Володимир Мазяр працював зі «Сталлю» і «Вересом».

Раніше губернатор Житомирської ОДА Ігор Гундич повідомляв про припинення співпраці «Полісся» з головним тренером Едуардом Хавровим. Також ним було анонсовано про домовленість з новим фахівцем на цю посаду. Першу частину сезону «Полісся» закінчило на восьмому місці в турнірній таблиці групи А у Другій лізі, маючи в активі 15 очок після 17-ти матчів., тоді як завдання було – потрапити до шістки найкращих.

Команди другої ліги пішли на зимову перерву. Чемпіонат відновиться в кінці березня, «Полісся» зіграє проти «Скали» (орієнтовна дата - 31 березня).

Мінус три очки для "Дніпра"

За невиконання рішення дисциплінарного комітету ФІФА від 29 серпня 2017 року з футбольного клубу "Дніпро" Дніпро знято три турнірних очки. У турнірній таблиці клуб лишається на третій сходинці, випереджаючи "Енергію" за додатковими показниками.

Підсумки на Раді ліг ПФЛ

У четвер, 30 листопада, відбудеться засідання Ради ліг ПФЛ. Захід пройде у Будинку футболу, початок о 12:00. Головною темою для обговорення стане майбутня реформа професіонального футболу. У роботі засідання візьме участь президент ФФУ Андрій Павелко. Разом із тим буде підбито підсумки осінньої частини сезону змгань ПФЛ, які щойно завершилися.

 

ТОП-5 голів

Вашій увазі ТОП-5 найкращих голів за підсумками 22-го туру, за версією програми "Україна футбольна".

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору