Новини змагань

MATCHDAY! "Жемчужина" - "Інгулець". 19-й тур

11:00, 14 листопада 2017

Анонс матчу 19-го туру у Одесі

14:00. м Одеса. Стадіон «Спартак»

"Жемчужина" (Одеса) - "Інгулець" (Петрове)
Арбітр: Дмитро Денисюк (Київська область)
Дискваліфікації: -

Перша ліга видає дуже сильний, зі спортивної точки зору, сезон: навіть перенесений матч, який відбувається за кілька днів до зимової відпустки, має дуже суттєве значення і здатен переписати багато в чому турнірну таблицю.
"Інгулець" не знає поразок 8 турів - перемога в Білозір'ї над "Черкаським Дніпром" завдяки двом голам Акименка із зароблених ним пенальті команда закріпилася на третьому місці. Перенесений поєдинок дає можливість петрівцям в останньому матчі 2017 року гарантувати собі відпустку у трійці лідерів (якщо буде 45 очок, результати матчів конкурентів не матимуть значення).


Утім, мотивація "Жемчужини" не менша. Після яскравої перемоги над "Волинню" (4:3) команда спробує у матчах із лідерами (після "Інгульця" одеситів чекає виїзд у Полтаву) поповнити турнірну скарбничку, щоб подалі відірватися від зони вильоту. Від квартету аутсайдерів "ювелірів" відділяє всього два очка. У багатьох із конкурентів календар більш сприятливий, а в останньому турі осені є ризик навіть погіршити свої позиції.


Попри те, що господарі знаходяться аж на 13 місці, вони здатні нав'язати боротьбу навіть особливо складним суперникам. Із 21 очка відразу 13 "Жемчужина" набрала саме вдома. А "Інгулець" - уже знайомий їй суперник, якому дебютанти Першої ліги в першому колі програли лише з мінімальним рахунком, та й із резервним складом петрівського клубу перетиналися неодноразово. Тож матч посеред тижня матиме велику турнірну вагу й особливе значення для його учасників.

 

Трансляція і стартові склади за цим посиланням

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору