Новини змагань

MATCHDAY! "Кремінь" - "Колос". Семенко: головне - обіграти "Кремінь"

11:00, 11 листопада 2017

Захисник ФК "Колос" Андрій Семенко поділився очікуваннями від матчу 21-го туру

Фото: koloskovalivka.com



Фастівчанин за народженням і ковалівець за покликанням, Андрій Семенко на професінальному рівні за "Колос" грає вже третій сезон.  Однак, першу футбольну зірку на своєму життєвому небосхилі Семенко запалив набато раніше, коли став переможцем першості України серед команд другої ліги сезону 2015/2016 років.  Проте, за словами самого Андрія, медалі — лише спортивна прикраса, а  головною подією свого футбольного життя він вважає дебют за професійну команду «Колос». Бо саме з нього й розпочалася нова сторінка біографії футболіста-професіонала Андрія Семенка.

- За команди з Ковалівки я виступаю більш як п’ять років. Спочатку я грав «Світанок», з яким виграв чемпіонат Васильківщини, — розповідає Семенко. - А згодом, коли ковалівська команда охрестилася «Колосом», я став «колосівцем» і виграв чемпіонат Київщини. До слова, я ані трішки не шкодую про те, що своєчасно відгукнувся на пропозицію Юрія Балашева перебратися до Ковалівки. Бо саме тут я зумів стати професіоналом.

- До того ж, в Ковалівці ти перебуваєш на провідних ролях, а в минулому турі ще й переможний для «Колоса» м’яч забив…

- Так. Я дуже давно хотів взяти ворота суперника, адже востаннє голом я відзначався ще два роки тому. Додам, що я завжди прагну приносити своїй команді лише користь. Стосовно голу у ворота «Гірника-спорт»: я опинився в потрібному місці, в потрібний час.

- Також відзначили твою гру в цьому матчі журналісти провідних спортивних змагань України, включивши тебе в символічну збірну туру.

- Мені приємно те, що фахівці так схвально відгукнулися про мою гру. Хочеться потрапляти до Dream Team частіше. І також хочеться, щоб журналісти відзначали побільше футболістів з «Колоса»…

- Й справді, у грі ковалівської команди нині спостерігається явний прогрес. Відчутно й те, що до матчів з «Колосом» суперники підходять з підвищеною мотивацією.

- Ти правий. На ігри з «Колосом» всі команди виходять, немов на останній бій. Але це добре. Добре, що нас так поважають. Ми й справді неабияк зросли за рівнем гри протягом останніх років. Правда, наше турнірне становище бажає бути кращим. Проте, з нашим бажанням вигравати і демонструвати якісний футбол, вважаю, що ми досягнемо чималих успіхів.

Фото: koloskovalivka.com


- Якщо порівняти нинішній першоліговий чемпіонат з попереднім – рівень виріс чи, навпаки, став нижчим?

- Я вважаю, що рівень виріс. В нинішньому чемпіонаті виступають дуже багато рівних команд — це робить його цікавішим. Багато колективів підсилилися гравцями, що минулоріч виступали в Прем’єр-лізі. І це неабияк підвищило якість змагань. Прохідних матчів, які були в попередньому сезоні, зараз немає. Навіть аутсайдери готові дати бій фаворитам.

- До слова, який матч став для тебе найскладнішим в поточному сезону першості?

- З «Десною». Особливо важко було грати в першому таймі. Взагалі, на мою думку, Чернігів — одна з найсильніших команд першолігових змагань. 

- Андрію, незабаром в чемпіонаті України розпочнеться велика перерва. Як плануєш провести відпуску?

- Поки не знаю. Можливо, поїду закордон. Хоча, не відкидаю варіанту залишитися відпочивати в Україні. Головне — обіграти "Кремінь" і "Десну", а вже потім думати про відпочинок…

 

Нагадаємо, поєдинок пройде сьогодні, 11 листопада, о 13:00. у м. Кременчук на стадіоні «Кремінь Арена» ім.О.Бабаєва

Кремінь (Кременчук) – Колос (Ковалівка)

Арбітр Дмитро Кривушкін (Харків)

У першому колі: 1:4

Дискваліфіковані: немає-немає

За матеріалами koloskovalivka.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору