Новини змагань

Друга ліга. Відлуння 20-го ігрового тижня. Нестримний «Агробізнес», непереможний «Металіст 1925».

21:00, 5 листопада 2017

Друга ліга, відлуння матчів. Дебютний гол іранця у другій лізі.

Фото: metalist1925.com


Харківський «Металіст 1925» продовжив свою рекордну безпрограшну серію, яка триває вже 18 матчів (16 перемог та дві нічиї).

Волочиський «Агробізнес» виграє останні свої десять матчів і встановлює новий рекорд сезону, який до цього належав харківському «Металісту 1925». Харківський «Металіст 1925» виграє останні сім матчів, а СК «Дніпро-1» - останні п’ять.

Волочиський «Агробізнес» та харківський «Металіст 1925» виграли свої останні вісім гостьових матчів у другій лізі. А «волочисьці» в гостях взагалі ще не втрачали очок.

Запорізький «Металург» вперше за останні 30 матчів зіграв унічию.

Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже 11 матчів поспіль (три нічиї, вісім поразок) що є повторенням рекорду сезону, МФК «Миколаїв» - сім матчів (дві нічиї, п’ять поразок).

Стрийська «Скала» виграла вперше за останні 12 матчів, ФК «Львів» - вперше за останні вісім матчів.

Петровський «Інгулець-2» програє в гостях вже 12 матчів поспіль (різниця м’ячів – 8:31), а запорізький «Металург» перериває свою гостьову десятиматчеву програшну серію (різниця м’ячів – 2:43).

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов вже вкотре оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 років та 282 дні.

Сіаваш Хагназарі зі "Скали" став першим іранцем, який забив м’яч у Професіональній лізі України.

Денис Бондаренко («Мир») – забиває четвертий матч поспіль – чотири м’ячі.

Другий поспіль дубль на рахунку Ігоря Когута (СК "Дніпро-1").

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно 11 матчів, дві перемоги господарів три нічиї та шість перемог гостей. Забито 34 м’ячі (у середньому 3,09 за гру), господарі забили 16 м’ячів, гості – 18. У першому таймі було забито 17 м’ячів, і 17 у другому. Арбітрами було показано 48 попереджень та два вилучення, також було призначено п’ять пенальті (один не реалізований). Загалом 11 матчів туру відвідало 9900 глядачів (у середньому 900 за гру). Найпопулярніший рахунок – 1:2 – три рази. У турі зафіксовано чотири дублі.

 

Голи: найперший – Іван Доценко («Мир», сьома хвилина), найпізніший – Сергій Костюк («Реал Фарма», 90).

 

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Тарас Коблюк (ФК «Львів»), Володимир Боришкевич («Прикарпаття»), Дмитро Семенов (ФК «Дніпро») та Денис Бондаренко («Мир»),

Пенальті не реалізував: Михайло Коломоєць (ФК «Нікополь»).

Перше вилучення: Василь Адаменко (ФК "Нікополь", у 18-й грі), Ігор Бойчук ("Буковина", у 28-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Олег Білик («Скала»), Сергій Школьний («Полісся), Сергій Дворник («Поділля), Артем Кулініч («Мир»), Іван Пономаренко (ФК «Дніпро»), Ігор Варцаба (СК «Дніпро-1»).

 

Ювілеї гравців

120-ту гру у другій лізі проводить: Дмитро Волков ("Енергія"), 100-ту: Віталій Колєсніков ("Полісся"), 75-ту: Володимир Боришкевич ("Прикарпаття").

Дебютує у другій лізі: Микола Домбровський ("Реал Фарма").

30-й м’яч у другій лізі забиває: Іван Доценко ("Мир"), десятий: Ігор Когут (СК "Дніпро-1"), п'ятий: Павло Чмеленко ("Мир").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Сіаваш Хагназарі ("Скала", у сьомій грі), Дмитро Мартиненко ("Арсенал-Київщина", у 11-й грі), Андрій Понєдєльнік ("Нива" Т, у 15-й грі), Руслан Бариляк (ФК "Львів", у 15-й грі), Євген Заїченко ("Скала", у 17-й грі), Андрій Маляренко ("Скала", у 31-й грі).

П’ятий дубль у другій лізі на рахунку: Іван Доценко ("Мир"), третій: Артем Довбик (ФК "Дніпро"), другий: Ігор Когут (СК "Дніпро-1") та Олександр Юрчак ("Агробізнес").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору