Новини змагань

POST SCRIPTUM. 1/8 фіналу Кубку України

14:08, 26 жовтня 2017

1/8 Кубку України, 25.10.2017, матч “Арсенал” - “Верес”
18 хв. Арбітр прийняв правильне рішення продовжити гру тому, що гравець № 4 господарів не скоїв порушення проти футболіста № 16 гостей, що заслуговував би на 11У. Відбувається звичайна боротьба за м’яч, в результаті якої футболіст № 16 гостей падає через відсутність опори та динаміку гри.
42 хв. АА № 1 помиляється в оцінці та поспішає підняти прапорець, щоб зафіксувати неправильне положення футболіста № 16 гостей, який забиває гол. В момент виконання гравцем № 77 гостей навісу, положення ступней футболіста відносно лінії воротарської площі, здається роблять його положення правильним (навіть якщо кут, під яким виконується зйомка є не симетричним до лінії поза грою). АА мав би більш уважно додержуватись техніки «чекай та дивись» тому, що гол слід було зараховувати.
76 хв. АА № 1 правильно оцінює поза грою, фіксуючи неправильне положення гравця № 45 господарів, який забиває гол. Його положення відносно лінії штрафної площі підтверджують її неправильність в момент виконання передачі його партнером по команді (навіть якщо кут, під яким виконується зйомка є не симетричним до лінії поза грою)
82 хв. ЖК гравцю № 9 гостей за симуляцію була дана правильно, оскільки він підсилює у демонстративний манері наслідки контакту у штрафній площі, намагаючись отримати 11У на користь власної команди.


Примітки:
ЗОГМ − Зрив Очевидної Гольової Можливості
СІП − Серйозне Ігрове Порушення
ЧК − Червона Картка
ЖК − Жовта Картка
ВУ − Вільний Удар
ШУ − Штрафний Удар
11У − 11-метровий удар
АА − Асистент Арбітра




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору