Новини змагань

MATCHDAY Сьогодні відбудеться два матчі Чемпіонату України. Анонс

10:30, 25 жовтня 2017

Сьогодні пройде матч 22-го туру в Петровому і першого туру - в Обухові

Перша ліга. 22-й тур

"Інгулець" (Петрово) - "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка)
16:00. смт. Петрове. Стадіон "Інгулець"
Арбітр: Олександр Сахно (Київська область)
Дискваліфікації: Роман Гончаренко - Андрій Власюк

Ледь закінчився 18-й тур, як починається 22-й. Причина такого «стрибка в часі» поважна - щоб заповнити паузу, що виникла не з вини учасників цього матчу. Справа в тому, що "Інгулець" взагалі мав грати в 19-му турі з "Жемчужиною", однак на стадіоні "Спартак" в Одесі, де мав проходити матч, проводяться також змагання з регбі. Тож матч було перенесено на 14 листопада, а у петрівчан виникло солідного розміру «вікно». Їм назустріч пішов ФК "Нафтовик-Укрнафта", який погодився в кубковий день зіграти «позаплановий» матч заради більш раннього виходу у відпустку.

Але якщо для "Інгульця" це буде єдиний матч на тижні, то охтирчани, відігравши 25-го в Петровому, 29-го збираються зіграти вдома і зустріч 19-го туру з "Кременем". Тож "Нафтовик-Укрнафту" чекає дуже насичений тиждень. І можна тільки побажати невеликому колективу правильно розподілити сили на всі ці ігри.


Друга ліга. Перший тур

Арсенал-Київщина (Біла Церква) - Полісся (Житомир)

14:00. м.Обухів. Центральний стадіон імені В.Мельника
Арбітр: Степан Лапко (Львів)

Дискваліфікації: -


"Арсенал-Київщина" за календарем мав зустрітися з новачками Другої ліги ще в середині липня, проте через фінансові й організаційні проблеми білоцерківський клуб попросив про перенесення. Деякий час участь єдиного представника Київської області у Другій лізі була під питанням, клуб ледь не знявся з чемпіонату. Однак в результаті переїхав (поки що де-факто, а не де-юре) в Обухів і продовжив виступи. Щоправда, про якісь серйозні результати мріяти не доводиться.

 

Прес-слуба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору