Новини змагань

POST SCRIPTUM. 17 тур 2 ліги, групи А ПФЛ

10:30, 24 жовтня 2017

Комітет арбітрів ФФУ проаналізував матч 17-го туру "Буковина" - "Агробізнес"

17-ий тур 2-ої ліги ПФЛ, група «А», 22.10.2017, «Буковина» - «Агробізнес»

 

КА ФФУ вивчив відео всього вищезазначеного матчу і визначив 3 епізоди, що будуть прокоментовані нижче.

 

79 хв. Господарями було забито гол не за Правилами. Нападник господарів отримує вигоду підігравши собі рукою для контролю м’яча, який в іншому випадку полетів би у іншому напрямку. Через саме таку зупинку м’яча цей гравець створює оптимальну позицію для пробиття по воротам та їхнього взяття. Гол не слід було зараховувати.

 

90+3 хв. Воротар господарів тримає м’яч протягом часу, який перевищує дозволений. Він зупиняється і марнує час на даремні розмови із нападником гостей. Через такі дії, в яких не було жодної потреби, минають набагато більш, ніж 6 секунд, що передбачені положеннями Правил для Гри. Див. Правило 12 (параграф 2, стор. 98 Правил Гри). За порушення Правила було правильно призначено ВУ проти команди господарів. Виносити ЖК воротареві у цьому конкретному випадку було хибним рішенням.

 

90+6 хв. З відео ТВ трансляції цього матчу було складно встановити що ж насправді відбулось у цьому епізоді, проте, у розпорядження КА ФФУ командою гостей було надано відео цього ж епізоду, з якого у чіткій спосіб випливає, що захисник у навмисній манері грає рукою у м’яч, як у волейболі. Він грає рукою навмисно, щоб завдати взяттю воріт. Ці дії були також підтверджені арбітру з боку АА № 1 під час їхньої розмови. Отже, 11-метровий удар було призначено правильно, і, в цьому конкретному випадку, арбітр мав би ще винести ЖК цьому захиснику, зважаючи на виконаний ним сейв.

 

Примітки:
ЗОГМ − Зрив Очевидної Гольової Можливості
СІП − Серйозне Ігрове Порушення
ЧК − Червона Картка
ЖК − Жовта Картка
ВУ − Вільний Удар
ШУ − Штрафний Удар
АА − Асистент Арбітра

 

За матеріалами referee.ffu.org.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору