Новини ліги

POST SCRIPTUM. 16 та 17 тури ПФЛ

14:38, 18 жовтня 2017

16-ий тур 2-ої ліги ПФЛ «Дніпро» - «Дніпро-1»

33 хв. Арбітр не призначив 11-метровий удар на користь гостей, не вгледівши підстав для його призначення. Хибне рішення. Після виконання ШУ першим до м’яча рухався нападаючий гостей, якого затримав за руку захисник господарів. Треба було призначати 11-метровий удар, а не продовжувати гру. АА № 1 міг допомогти арбітру, але можливо не зробив цього, що свідчить про погану командну роботу.

Санкція – відсторонення від проведення матчів на визначений термін.

 

17-ий тур 1-ої ліги ПФЛ «Інгулець» - «Балкани»

14 хв. Недбалі дії футболіста № 17 гостей, який атакував ззаду нападника господарів, гравця № 21, призвели до падіння останнього, на що арбітр повинен був відреагувати та призначити 11-метровий удар на користь господарів. Недостатньо добра взаємодія і командна робота з АА № 1.

22 хв. Помилкові дії арбітра щодо епізоду тому, що після «можливого» незначного контакту рукою між футболістом № 23 гостей та гравцем № 9 господарів, останній робить декілька кроків і, симулюючи порушення, падає на поле. Це падіння призвело до прийняття арбітром помилкового рішення – призначення 11-метрового удару на користь господарів замість застосування ЖК до гравця № 9 господарів за симуляцію.

Санкція – відсторонення від проведення матчів на визначений термін

 

17-ий тур 2-ої ліги ПФЛ «Інгулець-2» - «Реал Фарма»

80 хв. Арбітр помилково призначив 11-метровий удар на користь команди господарів замість того, щоб зафіксувати симуляцію з боку гравця господарів, якому слід було винести ЖК. Не зважаючи на правильну інформацію від АА № 1, арбітр все ж таки прийняв хибне рішення.

Санкція – відсторонення від проведення матчів на визначений термін

 

17-ий тур 2-ої ліги ПФЛ «Металіст 1925» - «Дніпро»

10 хв. Після недбалих дій ногою захисника господарів, гравця № 4, де перечіпляючись правою ногою з правою ногою нападника гостей, футболіста № 9, він збиває останнього. Це падіння призвело до прийняття арбітром хибного рішення – не призначення 11-метрового удару на користь гостей. Окрім того, футболісту № 4 господарів слід було винести ЖК за зрив перспективної атаки.

Санкція – відсторонення від проведення матчів на визначений термін

 

Примітки:

ЗОГМ – Зрив Очевидної Гольової Можливості

СІП – Серйозне Ігрове Порушення

ЧК – Червона Картка

ЖК – Жовта Картка

ВУ – Вільний Удар

ШУ – Штрафний Удар

АА – Асистент Арбітра




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору