Новини змагань

Друга ліга. Відлуння матчів. Жодного вилучення у турі

18:00, 17 жовтня 2017

Бенефіс «Суднобудівника» у Запоріжжі, вперше в сезоні не зафіксовано жодного дебютанта у турі

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Харківський «Металіст 1925» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже 15 матчів (13 перемог та дві нічиї), серія «Прикарпаття» продовжилась до 13-ти матчів (11 перемог та дві нічиїх), серія ФК «Дніпро» перервалася на відмітці у десять матчів (вісім перемог, дві нічиїх).

Волочиський «Агробізнес» виграє останні свої сім матчів (і повторює свій рекорд) з різницею м’ячів – 20:3.

Стрийська «Скала» не може виграти вже дев’ять матчів поспіль (одна нічия та вісім поразок), а петровський «Інгулець-2» - вісім матчів поспіль (дві нічиї, шість поразок).

Стрийська «Скала» програє в останніх семи матчах, різниця м’ячів 2-17.

Житомирське «Полісся» програє третій матч поспіль з рахунком 0:2.

Фото: niva-v.com.ua


Вперше за останні чотири матчі ФК «Нікополь» зумів забити в гостях. ФК «Львів» не забиває вже чотири гостьові матчі поспіль.

«Арсенал-Київщина» вперше за останні десять років та 89 матчів виграє у гостьовому матчі з великим рахунком. Єдина до цього гостьова велика перемога була ще 14 вересня 2007 року над ФК «Оболонь-2» з Києва, також 3:0.

Миколаївський «Суднобудівник» здобуває свою десяту загальну перемогу, яка стає першою великою (у 47-й грі), і в той же час найбільшою у другій лізі (до цього найбільшою перемогою була 4:2 з «Інгульцем-2» два тижні тому). Також «корабели» вперше в своїй історії забили п’ять м’ячів в одній грі.

Стрийська «Скала» програє свій 100-й матч у другій лізі.

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов вже вкотре оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 років та 262 дні.

Артем Довбик (ФК "Дніпро") перериває свою забивну серію на відмітці у п’ять матчів.

Богдан Петриченко з ФК «Нікополь» пропускає вперше за останні три матчі і 314 хвилин.

ОСК «Металіст» стає найвідвідуванішим стадіоном другої ліги у цьому сезоні. 43833 глядачів (7306 у середньому) відвідали стадіон у Харкові у шести матчах, тоді як «Дніпро-Арену» відвідало 40372 глядачі у 17 матчах (2375 у середньому). На третьому місці волочиський стадіон «Юність» (21975 – 2442 у дев’яти матчах), на четвертому хмельницьке Поділля (18758 – 2344 у восьми матчах) і на п’ятому місці івано-франківський «Рух» (17950 – 2244 у восьми зустрічах).

 

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно одинадцять матчів, шість перемог господарів одна нічия та чотири перемоги гостей. Забито 37 м’ячів (у середньому 3,36 за гру), господарі забили 18 м’ячів, гості – 19. У першому таймі було забито 14 м’ячів, і 23 у другому. Арбітрами було показано 54 попередження, також було призначено чотири пенальті. Загалом одинадцять матчів туру відвідало 16681 глядачі (у середньому 1516 за гру). Найпопулярніший рахунок – 2:0 та 1:0 – два рази. У турі зафіксовано один автогол, два дублі та два хет-трики.

 

Голи: найперший – Богдан Семенець («Агробізнес», четверта хвилина), найпізніший – Павло Черняєв («Енергія», 90+4 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Джаба Фхакадзе («Інгулець-2»), Олександр Калітов («Реал Фарма»), Гаріссон Омоко («Арсенал-Київщина»), Сергій Раца («Буковина»).

Автогол: Олег Охріменко («Полісся»).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Данило Каневцев («Металіст 1925»), Ігор Шилов («Суднобудівник»), Андрій Кліщук («Нива-В»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»), Сергій Дворник («Поділля»), Герман Гнатиш («Арсенал-Київщина»).

 

Ювілеї гравців

125-ту гру у другій лізі проводять: Ігор Худобяк ("Прикарпаття"), Сергій Андрєєв ("Нива-В"), Микола Лиховидов, Сергій Кравченко (обидва "Реал Фарма"), соту: Максим Логвиненко ("Таврія-Сімферополь"), 75-ту: Павло Черняєв ("Енергія"), 50-ту: Олександр Бринько ("Мир").

65-й м’яч у другій лізі забиває: Ігор Худобяк («Прикарпаття»), 45-й: Богдан Семенець («Агробізнес»). 25-й: Дмитро Шастал ("Енергія"), десятий: Віталій Груша ("Агробізнес"), п’ятий: Дмитро Севодняєв, Євгеній Гагулін, Ілля Носов (усі "Суднобудівник"), Олександр Толгаренко (МФК "Миколаїв-2"), Роман Дитко ("Прикарпаття").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Сергій Раца («Буковина», у п’ятій грі), Олексій Разуваєв ("Нива-В", у шостій грі), Андрій Глущенко ("Арсенал-Київщина", у сьомій грі).

Четвертий дубль у другій лізі на рахунку: Дмитро Шастал ("Енергія"), перший: Сергій Раца («Буковина», у п’ятій грі)

Третій хет-трик у другій лізі на рахунку: Ігор Худобяк («Прикарпаття»), перший: Богдан Семенець («Агробізнес», у 96-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору