Новини змагань

Друга ліга. Відлуння 16-го туру. Група «Б»

11:00, 13 жовтня 2017

Нестримний харківський «Металіст 1925», погром у Бериславі

Фото: tavriya.com.ua


Друга ліга. 16-й тур. Група «Б».

Харківський «Металіст 1925» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже 14 матчів (дванадцять перемог та дві нічиї), серія ФК «Дніпро» триває десять матчів (вісім перемог, дві нічиї).

Петровський «Інгулець-2» не може виграти вже сім матчів поспіль – лише одна нічия і шість поразок. Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 рік та 258 днів.

Артем Довбик (ФК "Дніпро") забиває вже п’ятий матч поспіль (шість м’ячів), Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь") забиває вже четвертий матч поспіль (п’ять м’ячів).

Богдан Петриченко з ФК «Нікополь» не пропускає вже третій матч поспіль – 278 хвилин.

Запорізький «Металург» вдруге в сезоні програє з рахунком 0:8 і це вже для запоріжців двадцята поразка з великим рахунком (у 47 зустрічах).

"Таврія-Сімферополь" здобуває свою найбільшу перемогу і вперше виграє у другій лізі на своєму стадіоні у Бериславі.

Гравці горностаївського «Миру» ще не вилучалися з поля у цьому сезоні (16 матчів).

Підсумки ігрового дня

Загалом зіграно шість матчів, чотири перемоги господарів одна нічия та одна перемога гостей. Забито 17 м’ячів (у середньому 2,83 за гру), господарі забили 15 м’ячів, гості – лише два. У першому таймі було забито дев’ять м’ячів, і вісім - у другому. Арбітрами було показано 23 попередження та одне вилучення, також було призначено три пенальті. Загалом шість матчів туру відвідало 4900 глядачів (у середньому 817 за гру). Найпопулярніший рахунок – 2:0 – тричі. У турі зафіксовано три дублі та один хет-трик.

Голи: найперший – Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь", сьома хвилина), найпізніший – Михайло Коломоєць (ФК «Нікополь», 90+2 хвилина, с пенальті).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Денис Бондаренко («Мир»), Вадим Гриппа («Таврія-Сімферополь») та Михайло Коломоєць (ФК «Нікополь»).

Перше вилучення: Максим Данильченко («Інгулець-2», у 18-й грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Денис Дьяков («Металіст 1925»), Богдан Петриченко (ФК «Нікополь»), Олексій Баштаненко (ФК «Дніпро»), Сергій Кравченко («Реал Фарма»), Ігор Левченко («Таврія-Сімферополь»).

 

Ювілеї гравців.

180-ту гру у другій лізі проводить: Артем Бессалов (МФК "Миколаїв-2"), 70-ту: Андрій Дедяєв ("Енергія"), Валерій Юрчук (СК "Дніпро-1"), 50-ту: Ілля Носов ("Суднобудівник").

Дебютують у другій лізі: Євгеній Шмуклеровський ("Реал Фарма"), Елла Кен ("Інгулець-2"), Олександр Антоненко ("Мир").

Десятий м’яч у другій лізі забиває: Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь"), Олексій Бондаренко ("Реал Фарма"), п'ятий: Олександр Назаренко (ФК "Дніпро").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Вадим Гриппа ("Таврія-Сімферополь", у 84-й грі) та Сергій Романов ("Металіст 1925", у 16-й грі) (на фото).

Фото: metalist1925.com


Другий дубль у другій лізі на рахунку: Вадим Воронченко ("Таврія-Сімферополь"), перший: Вадим Гриппа ("Таврія-Сімферополь", у 84-й грі) та Михайло Коломоєць (ФК "Нікополь", у 27-й грі).

Перший хет-трик у другій лізі на рахунку: Максим Логвиненко («Таврія-Сімферополь», у 99-й грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору