Новини змагань

МФК "Прикарпаття" долучився до проекту shop.pfl.ua

10:00, 13 жовтня 2017

"Прикарпаття" представило власний асортимент для shop.pfl.ua

ПФЛ відкрила єдину інтернет-платформу з продажу спортивного екіпірування та сувенірної атрибутики shop.pfl.ua і вже отримала перші замовлення. Приємно зазначии, що до проекту доєднався МФК "Прикарпаття". Сторінка клубу в магазині тут.

"МФК "Прикарпаття" високо цінує зусилля ПФЛ по популяризації футболу в регіонах. Для нашого молодого клубу відкриття інтернет-магазину - це великий крок вперед в плані розвитку. Щиро раді, що наші вболівальники тепер зможуть задовольнити свої потреби в атрибутиці та екіпіруванні з симовлікою Команди Рідного Краю - Івано-Франківського "Прикарпаття". Віримо в те, що товари з карпатським соколом користуватимуться попитом по всій Україні та далеко за ї межами, адже вболівальники "Прикарпаття" живуть по всьому світу", - зазначив Олексанр Дем'янчук, віце-президент клубу.

Професіональний футбольний клуб «Прикарпаття» (м. Івано-Франківськ) було відроджено в 2016 році. Базою для відродження професіонального футболу в області стала команда «Тепловик», яка була створена на базі Івано-Франківського державного міського підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" у 1998 році. Зараз клуб виступає у Групі "А" другої ліги.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору