Новини змагань

ПФЛ дає старт новому проекту shop.pfl.ua

16:20, 10 жовтня 2017

Довга підготовча робота принесла свої плоди у вигляді співробітництва з компанією Gеrа

Цього тижня ПФЛ запускає бета-версію єдиної онлайн-платформи клубів з продажу спортивного екіпірування та фанатської атрибутики. Сергій Макаров, президент ПФЛ неодноразово наголошував: ПФЛ знаходиться в постійному пошуку і впровадженні ініціатив, що допоможуть об`єднати клуби, вболівальників та партнерів і додати до спортивної складової міцне комерційне підґрунтя.

Олександр Конюкевич, президент компанії Геральдика, вважає, що така ініціатива є унікальною для вітчизняного спорту: «В той самий час, коли ПФЛ працювала для популяризації футболу в Першй і Другій лігах на фоні загального падіння інтересу до футболу, ми шукали, де найкраще можемо проявити свої кращі сторони, як виробника спортивного одягу. Зараз ми раді анонсувати старт платформи, якої ще не було до цього в українському спорті, платформи, на якій кожен вболівальник клубів ПФЛ, які погодились взяти участь у проекті, може стати трошки ближче до ‘своїх’, придбавши одяг або сувеніри з айдентикою клубу. Вболівальник може отримати максимальну ідентифікацію (вибрати собі номер, написати своє прізвище тощо), а клубу при цьому не потрібно мати в наявності склад продукції».

Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу ПФЛ, зазначає: «Організація клубних платформ вимагає вирішення інвестиційних, складських та логістичних питань, промо-кампанії. Сподіваємось, відкриття єдиної платформи надасть клубам ПФЛ можливість залучення фінансових коштів без інвестицій, а вболівальникам – комфортну можливість придбання екіпірування та атрибутики в межах однієї платформи. Ми маємо бути впевненими в тому, що вибір є зручним і опрацювати питання прискорення доставки – це саме ті моменти, які ми будемо опрацьовувати в найближчі дні».

 

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору