Новини змагань

Друга ліга. Відлуння 14-го туру. Повернення Давидова

17:10, 3 жовтня 2017

Харківський «Металіст 1925» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже 12 матчів

Харківський «Металіст 1925» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже 12 матчів (десять перемог та дві нічиї), серія Івано-Франківського «Прикарпаття» сягає вже 11 матчів (десять перемог та нічия), серія ФК «Дніпро» триває вісім матчів (сім перемог, одна нічия).

Івано-Франківське «Прикарпаття» виграє вже шостий матч поспіль, волочиський «Агорбізнес» - п’ятий.

Білоцерківський «Арсенал-Київщина» програє дев’ятий матч поспіль, стрийська «Скала» та петровський «Інгулець-2» - п’ятий.

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 років та 247 днів.

Четвертий матч поспіль призначається пенальті у ворота Іллі Тєлєнкова («Металург») – п’ять пенальті, три з яких реалізовані.

Лише горностаївський «Мир» та волочиський «Агорбізнес» не втрачали гравців під час матчу через вилучення.

Сергій Давидов ("Металіст 1925") забиває вже п’ятий дубль у цьому сезоні.

Артем Довбик (ФК "Дніпро") забиває вже четвертий матч поспіль (п’ять м’ячів).

 

Підсумки туру

Загалом зіграно одинадцять матчів, сім перемог господарів та чотири перемоги гостей. Забито 33 м’ячі (у середньому 3 за гру), господарі забили 18 м’ячів, гості - 15. У першому таймі було забито 17 м’ячів, і 16 у другому. Арбітрами було показано 47 попереджень та чотири вилучення, також було призначено три пенальті (один не реалізован). Загалом одинадцять матчів туру відвідало 10420 глядачі (у середньому 947 за гру). Найпопулярніший рахунок – 1:0 – чотири рази. У турі зафіксовано один автогол, три дублі та один хет-трик.

 

Голи: найперший – Тарас Бойко ("Прикарпаття", шоста хвилина), найпізніший – Євгеній Немтінов ("Буковина", 90+4 хвилина).

 

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізували: Сергій Кравченко (СК "Дніпро-1"), Олександр Калітов («Реал Фарма»)

Пенальті не реалізував: Сергій Романов («Металіст 1925», воротар).

Друге вилучення: Дмитро Зелінський ("Енергія"), Сергій Кравченко (СК "Дніпро-1"), перше: Вадим Россохатий ("Енергія", у 25-й грі), Євгеній Соколан ("Таврія-Сімферополь", у 16-й грі).

Автогол: Костянтин Таркановський («Реал Фарма»).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Денис Чесановський ("Буковина"), Максим Механів ("Нива"), Денис Дьяков («Металіст 1925»), Сергій Чернобай («Агробізнес»), Остап Вульчин («Прикарпаття»), Сергій Дворник («Поділля»), Богдан Петриченко (ФК «Нікополь»), Іван Пономаренко (ФК «Дніпро»).

 

Ювілеї гравців.

80-ту гру у другій лізі проводить: Дмитро Зелінський ("Енергія"), п’ятдесяту: Тарас Овчар ("Нива-В").

Дебютує у другій лізі: Ігор Фіяло («Скала»).

П’ятнадцятий м’яч у другій лізі забиває: Артем Довбик (ФК "Дніпро"), десятий: Сергій Кравченко (СК "Дніпро-1"), Роман Воронін (ФК "Нікополь"), п'ятий: Андрій Скакун ("Агробізнес") та Єгор Чегурко ("Металіст 1925").

Артем Довбик. Фото: fcdnipro.ua


Дебютний м’яч у лізі забивають: Арсен Слотюк ("Агробізнес", у 13-й грі), Олександр Калітов ("Реал Фарма", у сьомій грі), Богдан Гамула ("Інгулець-2", у сьомій грі), Владислав Сидоренко ("Металіст 1925", у сьомій грі), Олексій Литовченко ("Нива", у четвертій грі).

Сьомий дубль у другій лізі забиває: Сергій Давидов ("Металіст 1925"), другий: Ярослав Захарченко ("Реал Фарма"), перший: Євгеній Немтінов ("Буковина", у 13-й грі).

Перший хет-трик у другій лізі на рахунку: Євгенія Гагуліна («Суднобудівник», у 12-й грі).

 

Денис Сnолярчук, pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору