Новини змагань

MATCHDAY! Анонс матчів п'ятниці. Під прицілом Винники і Запоріжжя

10:40, 29 вересня 2017

Сьогодні стартує 14-й тур змагань ПФЛ у Першій та Другій лігах

Фото: fcruh.com


Програму 14-го туру у обох лігах буде розбито на три ігрових дні. Сьогодні відбудуться надцікаві матчі у Винниках та у Великому Лузі .

У понеділок, 02 жовтня, у програмі «Україна футбольна» ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 14-му турі з авторитетним експертом. Включайте телеприймач на ТК XSPORT о 21:30.

І зрозуміло ж Професіональна футбольна ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


Перша ліга

29 вересня. 16:00. м Винники. Стадіон імені Богдана Маркевича

Рух (Винники) – Інгулець (Петрове)

Арбітр: Олександр Павлюк (Київ)

Дискваліфіковані: немає-немає

Вперше в історії зустрінуться основні команди "Руху" та "Інгульця", однак винниківський клуб уже зустрічався із резервним складом петрівців у Другій лізі минулого сезону. І двічі їх обіграв, у підсумку ставши віце-чемпіоном сезону 2016/17. Наразі "Рух" бореться за те. щоб подалі відірватися від небезпечної зони.

У випадку перемоги він гарантує собі непотрапляння у зону вильоту, а це велика мотивація. Іще один стимул - вчорашній день народження головного тренера, Володимира Мазяра. 40-річчя - неабиякий стимул зіграти винятково на перемогу. Між тим, після миколаївської нічиєї "Рух" прагне продовжити успішну серію, започатковану ще 9 вересня. 5 очок із 9 можливих набрав клуб за цей час, не програвши жодного з трьох останніх матчів. "Інгулець", навпаки, у настрої далекому від оптимального. Три поспіль гри абітний клуб не знає перемог.

Слідом за нічиєю у Луцьку послідували кубковий виліт від "Арсеналу" та перша в чемпіонаті домашня поразка - від "Полтави". Це дещо відділило петрівців від трійки лідерів, однак у випадку перемоги вони знову мають шанс максимально наблизитися до п'єдесталу. Отож, мотивація команд достатня, щоби вважати матч-відкриття 14-го туру цілком гідним початком цікавого ігрового дня.


Друга ліга

П’ятниця, 29 вересня 2017 року. 12:00. м. Запоріжжя. УТБ «Великий Луг». 
«Металург» (Запоріжжя) – «Металіст 1925» (Харків).
Матч першого кола: 0:4 (Скотаренко, 4, Давидов, 58, 78, 87).
Арбітр – Артем Михайлюк (Київ).
Дискваліфіковані: Владислав Ємельянов, Олександр Жданов (обидва «Металіст 1925»).
Вивіска матчу «Металург» - «Металіст» ще кілька років тому була на рівні УПЛ. Однак, зараз це матч аутсайдера і одного із фаворитів другої ліги.
Запорізький «Металург» у попередньому домашньому матчі перервав свою програшну серію у 13 матчів.
Саме з гри проти запорізького «Металургу» у першому колі почалася забивна серія Сергія Давидова, та переможна серія «Металісту 1925».
Харків’яни до цього матчу підходять з новим тренером – Олександром Івановим. Оскільки після гри проти горностаївського «Миру» був звільнений Олександр Призетко.
Також у цьому матчі дебютує головний арбітр – Артем Михайлюк з Києва.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору