Новини змагань

Друга ліга. Відлуння 13-го туру. Перший іранець у другій лізі.

14:10, 26 вересня 2017

Друга ліга, тринадцятий тур. Футбольний бум у Харкові продовжується, а білоцерківський «Арсенал-Київщина» проводить дебютний гол


Харківський «Металіст 1925» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже 11 матчів (дев’ять перемог та дві нічиї). Безпрограшна серія Івано-Франківського «Прикарпаття» сягає вже десяти матчів (дев’ять перемог та нічия). Також «Металіст 1925» перервав свою одинадцятиматчеву гольову серію. Білоцерківський «Арсенал-Київщина» забив вперше у цьому сезоні (у восьмій грі). Суха серія канонірів тривала 768 хвилин.

Запорізький «Металург» є єдиною командою, яка пропускала в усіх 13-ти матчах чемпіонату.

Горностаївський «Мир» не пропускає вже чотири матчі поспіль. Вінницька «Нива-В» перервала свою семи матчеву домашню нічийну серію. Тренер вінничан Денис Колчин дебютував у команді з перемоги.

Іранець Сіаваш Хагназарі ("Скала") стає першим громадянином своєї країни у другій лізі.

Вперше в сезоні зафіксований рахунок 3:3, і це є двадцятий варіант рахунку матчу.

Харківський ОСК «Металіст» є найвідвідуванішим стадіоном другої ліги цього сезону. Середня відвідуваність стадіону у чотирьох матчах складає – 8314 глядачів, загальна – 33256, що лише на 16 гладачів менше ніж на «Дніпро-Арені». Але на стадіоні в Дніпрі було проведено одразу 13 матчів.

 

Підсумки туру

Загалом зіграно одинадцять матчів, чотири перемоги господарів, три нічиї та чотири перемоги гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому 2,73 за гру), господарі забили 15 м’ячів, гості - 15. У першому таймі було забито 11 м’ячів, і 19 у другому. Арбітрами було показано 49 попереджень та два вилучення, також було призначено чотири пенальті (два не реалізовані). Загалом одинадцять матчів туру відвідало 14350 глядачі (у середньому 1305 за гру). Найпопулярніший рахунок – 1:0 та 0:0 - двічи. У турі зафіксовано три дублі.

Голи: найперший – Богдан Семенець ("Агробізнес", друга хвилина), найпізніший – Богдан Семенець ("Агробізнес", 90+3 хвилина).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Володимир Боришкевич («Прикарпаття»), Дмитро Сула (СК «Дніпро-1»)

Пенальті не реалізували: Євгеній Вітенко (МФК "Миколаїв-2", воротар), Максим Лопирьонок (СК "Дніпро-1", воротар).

Фото: mfc.mk.ua


Третє вилучення: Олександр Жданов ("Металіст 1925"), перше: Владислав Ватав ("Поділля", у четвертій грі).

Воротарі

Суха гра в активі: Артем Кулініч ("Мир"), Денис Чесановський ("Буковина"), Максим Механів ("Нива"), Роман Гурін ("Таврія-Сімферополь"), Максим Бабійчук («Нива-В»), Віктор Бабічин (СК «Дніпро-1»), Данило Каневцев («Металіст 1925»), Іван Богдан ("Реал Фарма").

Ювілеї гравців

170-ту гру у другій лізі проводить: Олександр Бабенцов ("Реал Фарма"), 150-ту: Юрій Кравченко ("Реал Фарма"), 70-ту: Сергій Давидов ("Металіст 1925"), п'ятидесяту: Ігор Коцюмака ("Інгулець-2"), Денис Притиковський ("Мир") та Олександр Борячук ("Нива-В")

Дебютують у другій лізі: Іван Богдан, Філіпп Філіппов (обидва "Реал Фарма"), Сіаваш Хагназарі ("Скала").

Сороковий м’яч у другій лізі забиває: Богдан Семенець ("Агробізнес"), десятий: Володимир Боришкевич ("Прикарпаття"), Дмитро Сула (СК "Дніпро-1")

Дебютний м’яч у лізі забивають: Оровіанор Гаррісон Омоко ("Арсенал-Київщина", у 31-й грі), Євгеній Соколан ("Таврія-Сімферополь", у 15-й грі), Юрій Малєй ("Полісся", у 15-й грі), Вячеслав Студенко (МФК "Миколаїв-2", у 12-й грі), Юрій Фляк ("Скала", у 11-й грі, Тимофій Сухар (СК "Дніпро-1", у шостій грі)

Сьомий дубль у другій лізі забиває: Богдан Семенець ("Агробізнес"), четвертий: Олексій Омельченко (ФК "Львів"), другий: Артем Довбик (ФК "Дніпро").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору