Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Тринадцятий тур. Анонс матчів

10:45, 24 вересня 2017

Анонс матчів тринадцятого туру сезону 2017/18 у другій лізі

 

Фото: fcnyva.com


У понеділок, 25 вересня, у програмі «Україна футбольна» ми проаналізуємо все найцікавіше, що відбулося у 13-му турі з авторитетним експертом Павлом Кікотем. Включайте телеприймач на ТК XSPORT о 21:30.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

«Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці)

Неділя 24 вересня 2017 року. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 15:00

Матч першого кола: 0:0 у Вишнівці.

Арбітр – Іван Салаш (Калуш).

Дискваліфіковані: Ігор Вонс, Ігор Гатала (обидва «Нива»).

Тернопільська «Нива» продовжує грати свої домашні матчі у затишному Вишнівці. В останнє вдома «Нива» втрачала очки саме у грі з «Буковиною» - 0:0.

Чернівецька «Буковина» останні три гостьові матчі звела унічию.

Господарям у цьому матчі не допоможуть вилучений Ігор Вонс, та Ігор Гатала, у якого чотири попередження.


Неділя 24 вересня 2017 року. Обухів. Стадіон ім. В. Мельника. 15:00

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

Матч першого кола: 0:4 (Кузьмин, 38, Худобяк, 76, Комар, 87, Дитко, 90+1), у Івано-Франківську.

Арбітр – Олександр Тітов (Донецьк).

Дискваліфіковані: немає-немає.

Це гра команд з різними бюджетами і команд на різних полюсах турнірної таблиці. Господарі програли усі сім матчів цього сезону, а гості на Київщину приїжджають з десятиматчевою безпрограшною серією.

Білоцерківська «Арсенал-Київщина» залишається єдиною командою, яка у цьому сезоні ще не вигравала і навіть, не забивала. До Обухова у тринадцятому турі завітає амбітне Івано-Франківське «Прикарпаття». Станіславці гратимуть на фоні кубкового матчу проти львівських «Карпат» (перемога 2:1, голи забивали: Боришкевич, 41, Дербах, 65, - Мемешев, 90+3) і можуть задіяти ротацію складу у матчі з головним аутсайдером групи «А». У грі першого кола білоцерківці досить довго тримали оборону у Івано-Франківську і до 75-ї хвилини програвали лише 0:1, але за останні п’ятнадцять хвилин пропустили ще тричі.


ФК «Львів» - «Полісся» (Житомир)

Неділя 24 вересня 2017 року. Львів. Стадіон "СКІФ". 16:00

Матч першого кола: 3:0 (Ощипко, 45+2, Зайчук, 74, Омельченко, 78), у Коростені.

Арбітр – Андрій Коваленко (Полтава).

Дискваліфіковані: немає-немає.

 

Лідер атак "Полісся" Віктор Коровіков. Фото: mfc.zt.ua


ФК «Львів» на своєму полі в цьому сезоні ще не програвав: три перемоги та дві нічиї, однак і житомирське «Полісся» в останніх трьох матчах не пропускала, здобувши три поспіль перемоги з загальним рахунком – 7:0.

На користь гостей у цьому матчі може бути те, що ФК «Львів» у середу виграв важкий матч у кубку України. У львівському обласному дербі на власному стадіоні «СКІФ» здолали СКК «Демню» з Миколаївського району – 2:1 (Кисленко, 40, Омельченко, 90+2, - Борик, 44).


«Нива-В» (Вінниця) - «Поділля» (Хмельницький)

Неділя 24 вересня 2017 року. Вінниця. СК "Нива". 17:00

Матч першого кола: 0:0 у Вінниці.

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

Дискваліфіковані: Тимофій Брижчук – Сергій Швець.

Вінницька «Нива-В» в домашніх зустрічах цього сезону грає виключно унічию. З урахуванням минулого сезону нічийна домашня серія «Ниви-В» сягає вже шести матчів (рекорд ПФЛ за останні 16 сезоні). Хмельницьке «Поділля» в п’яти гостьових матчах цього сезону лише раз не програло – саме у Вінниці у першому турі. В обох колективах є дискваліфіковані гравці, у «Ниви-В» це Тимофій Брижчук, а у «Поділля» це Сергій Швець. Також цей матч стане дебютним для нового тренера вінничан – Дениса Колчина, який до цього три роки працював у складі одеської «Жемчужини», з якою минулого року став чемпіоном другої ліги.


Понеділок, 25 вересня. Моршин. Стадіон "Медик". 16:00

"Скала" (Стрий) - "«Агробізнес" (Волочиськ)

Матч першого кола: 0:1 (Скакун, 62), у Моршині.

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область).

Дискваліфіковані: немає-немає.

Для стрийської «Скали» на стиці першого та другого кола вийшов дуже важкий календар – три матчі поспіль з фаворитами чемпіонату, до цього були гостьові програші ФК «Львову» - 0:1, та «Прикарпаттю» - 0:2. Також «стрияни» не можуть виграти вже п’ять матчів, лише одна нічия, з різницею м’ячів 1:10.

Волочиський «Агробізнес» у середу відіграв важкі 120 хвилин у грі на кубок проти рівненського «Вересу» - 1:2 (Думанюк, 118, - Морозенко, 101, Скотаренко, 111).

 

Група «Б»

«Реал Фарма» (Одеса) - ФК «Нікополь»

Субота, 23 вересня 2017 року. Одеса. Стадіон «Іван». 16:00.

Матч першого кола: 0:0.

Арбітр – Андрій Холявко (Львів).

Дискваліфіковані: немає-немає.

В цьому сезоні «Реал Фарма» досить посередньо грає у домашніх матчах: дві перемоги, одна нічия та три поразки. Проте гості з Нікополя ще гірше грають у гостьових зустрічах: лише дві нічиї та чотири поразки. Для ФК «Нікополь» на стиці першого та другого кола вийшов дуже важкий календар – одразу три гостьові зустрічі, до цього були програші ФК «Дніпро» - 0:2, та «Миру» - 0:3. Обидва колективи знаходяться у середині турнірної таблиці ні на що особливо і не претендують.


«Енергія» (Нова Каховка) - ФК «Дніпро»

Неділя 24 вересня 2017 року. Нова Каховка. Стадіон "Енергія". 16:00

Матч першого кола: 2:2 (Шастал, 67, Молочко, 70, - Назаренко, 3, Будняк, 49).

Арбітр – Роман Блавацький (Львів).

Дискваліфіковані: немає-немає.

Фото: fcdnipro.ua


Центральний матч туру. Зустрічаються друга і третя команда, між ними лише одне очко. Новокаховська «Енергія» не програє вже три матчі поспіль, а їх гості – амбітні юнаки з ФК «Дніпро» - шість. При цьому «дніпряни» у семи матчах з дванадцяти не пропускали взагалі.


СК «Дніпро-1» – «Металург-Запоріжжя»

Неділя 24 вересня 2017 року. Дніпро. Стадіон "Дніпро-Арена". 17:00

Матч першого кола: 8:0 (Супряга, 11, Поплавка, 15, пен, 87, Кравченко, 40, 75, Когут, 43, Бєляєв, 81, Хучбаров, 84).

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

Дискваліфіковані: Ігор Когут (СК «Дніпро-1»).

СК «Дніпро-1» у перший же рік свого існування вийшов до 1/18 фіналу кубку України обігравши у середу першоліговий «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів - 1:0 (гол: Сула, 20).

В останньому турі проти петрівського «Інгульця-2» запорізький «Металург» вперше виграв і обірвав свою ганебну дванадцяти матчеву програшну серію. Однак продовжити переможну ходу буде надзвичайно важко, у суперниках один із лідерів чемпіонату – СК «Дніпро-1», якому у першому колі запоріжці вдома програли з рахунком 0:8.


«Металіст 1925» (Харків) - «Мир» (Горностаївка)

Неділя 24 вересня 2017 року. Харків. ОСК "Металіст". 17:00

Матч першого кола: 1:2 (Бондаренко, 77, пен, Доценко, 88, - Буличев, 48).

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро).

Дискваліфіковані: Владислав Ємельянов («Металіст 1925»).

Один із центральних матчів туру у групі «Б», зустрічаються лідер – харківський «Металіст 1925», та команда, яка останньою вигравала у, тоді ще слабких, харків’ян – горностаївський «Мир». «Металіст 1925» в останньому турі перервав свою дев’ятиматчеву виграшну серію, проте не програв. Господарям у цьому матчі не допоможе вилучений Владислав Ємельянов, а також досвідчений Єдмар – він поїхав грати до аматорської ліги США, проте навесні обіцяв повернутися на ОСК «Металіст».


«Інгулець-2» (Петрове) – «Таврія-Сімферополь»

Понеділок, 25 вересня. Володимирівка. НТБ ФК "Інгулець". 16:00

Матч першого кола: 2:3 (Жуков, 15, Кретов, 90+6, - Воронченко, 21, Жиганов, 87, Логвиненко, 90+3, пен).

Арбітр – Денис Резніков (Кам’янське).

Дискваліфіковані: Володимир Біжко («Таврія-Сімферополь»).

Сімферопольська «Таврія» попри посередні результати у чемпіонаті, у кубку спромоглась вийти до 1/8 фінали, при цьому вибивши в овертаймі клуб з УПЛ – кропивницьку «Зірку» - 3:2 (голи: Логвиненко, 7, пен, Єлоєв, 15, Воронченко, 108, - Рассадкін, 10, Панфілов, 18).

Петрівський «Інгулець-2» після поразки в Запоріжжі від місцевого «Металургу» і загальні невдалі матчі зазнав змін на тренерській скам’ї. Андрій Кононенко та Олег Ратій залишили свої посади, пошук нового тренера для дублюючої команди ще триває.


МФК «Миколаїв-2» - «Суднобудівник» (Миколаїв)

Понеділок, 25 вересня. Миколаїв. Центральний міський стадіон. 16:00

Матч першого кола: 2:2 (Котов, 9, Безуханич, 69, - Морозов, 6, Мінін, 36).

Арбітр – Євгеній Цибулько (Канів, Черкаська область).

Дискваліфіковані: Владислав Ляшевський – Дмитро Сєводняєв.

Друге в цьому сезоні миколаївське дербі, обидві команди знаходяться унизу турнірної таблиці. МФК «Миколаїв-2» вигравши свої останні два гостьові поєдинки трохи покращив своє турнірне становище, а «Суднобудівник», навпаки, програв останні два домашні матчі з загальним рахунком 2:11, проте останні три гостьові матчі вони забивають по два м’ячі.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору