Новини змагань

Друга ліга. Відлуння 11-го туру. "Нива-В" уперше програє, "Мир" несподівано виграє

09:30, 12 вересня 2017

Запорізький «Металург» програє дванадцятий матч поспіль з різницею м’ячів 4-46

"Таврія-Сімферополь" провела перший матч на стадіоні у Бериславі. Фото: hoff.ks.ua


Безвиграшна серія горностаївського «Миру» перервалася на позначці у п’ять матчів. Безпрограшна серія Івано-Франківського «Прикарпаття» сягає вже восьми матчів (сім перемог та нічия).

Харківський «Металіст 1925» перемагає в останніх дев’яти матчах у цьому сезоні (оновлений рекорд сезону). Також «Металіст 1925» забиває вже десять матчів поспіль (оновлений рекорд сезону).

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Харківський нападник Сергій Давидов вперше за дев’ять матчів не забив, при цьому не реалізував пенальті, пробивши у воротаря «Мира» - Артема Кулініча.

 «Металіст 1925» оновлює рекорд відвідуваності матчу другої ліги за останні п’ять років. Гру з «Інгульцем-2» на ОСК «Металіст» відвідало 8 763 глядачі, що на 212 глядачів більше ніж на грі СК «Дніпро-1» - ФК «Дніпро» у п’ятому турі.

«Металіст 1925» вперше вдома не виграє з великим рахунком.

Білоцерківський «Арсенал-Київщина» не може забити в усіх шести матчах цього сезону (рекорд сезону), і є єдиною командою, яка в цьому сезоні ще не забивала.

ФК «Дніпро» не пропускає вже п’ять матчів поспіль. Івано-Франківське «Прикарпаття» пропустило вперше за останні сім матчів. Воротар «прикарпатців» Остап Вульчин пропустив вперше за 655 хвилин, рекорд сезону.

Півзахисник одеського «Реал Фарма» Микола Лиховидов оновлює власний рекорд і виходить на поле у віці 51 рік та 225 днів.

Вже п’яте вилучення в пасиві суперників ФК «Дніпро» у другій лізі.

Лише гравці горностаївського «Миру» та волочиського «Агробізнесу» не вилучалися з поля у цьому сезоні.

Підсумки туру

Загалом зіграно десять матчів, п’ять перемог господарів та п’ять перемог гостей. Забито 28 м’ячів (у середньому 2,8 за гру), господарі забили 13 м’ячів, гості - 15. У першому таймі було забито 14 м’ячів, і 14 - у другому. Арбітрами було показано 50 попереджень та три вилучення, також було призначено п’ять пенальті (два не реалізованіо). Загалом вісім матчів туру відвідало 22 293 глядачі (у середньому 2229 за гру). Найпопулярніший рахунок – не було. У турі зафіксовано чотири дублі.

Голи: найперший – Віталій Груша (друга хвилина, «Агробізнес», з пенальті), найпізніший – Іван Будняк (85 хвилина, ФК «Дніпро»).

Пенальті та вилучення.

Пенальті реалізував: Віталій Груша («Агробізнес»), Віктор Коровіков («Полісся»), Денис Бережний («Металург»).

Пенальті не реалізував: Сергій Давидов («Металіст 1925», воротар), Віктор Берко (МФК «Миколаїв-2», воротар).

Перше вилучення: Олександр Дугієнко ("Нива-В", у 56-й грі), Максим Таряник (ФК "Нікополь", у 37-й грі), та Роман Прошак ("Прикарпаття", у 28-й грі).

Воротарі

Суха гра в активі: Дмитро Зелінський («Енергія»), Сергій Дворник («Поділля»), Дмитро Міхєєв («Полісся»), Сергій Чернобай («Агробізнес»), Іван Пономаренко (ФК «Дніпро»), Артем Кулініч («Мир»).

25-й пропущений м’яч у лізі: Максим Гурідов («Інгулець-2», другий у грі)

Перша у лізі суха гра: Дмитро Міхєєв («Полісся», у другій грі).

Третій матч поспіль не пропускає: Іван Пономаренко (ФК «Дніпро»).

Десятий пенальті призначений у ворота Іллі Тєленкова («Металург», перший відбитий), п’ятий: Максим Гурідов («Інгулець-2», перший відбитий), перший: Олексій Майборода («МФК Миколаїв-2»).

Ювілеї гравців

180-ту гру у другій лізі проводить: Даніїл Масюткін ("Таврія-Сімферополь"), 120-ту: Сергій Андрєєв ("Нива-В") та Ігор Худобяк («Прикарпаття»), соту: Денис Бережний ("Металург"), 75-ту: Дмитро Осадчий ("Нива-В"), 50-ту: Вячеслав Куянов ("Суднобудівник"), Сергій Костюк ("Реал Фарма") та Володимир Польовий (СК "Дніпро-1").

Дебютують у другій лізі: Андрій Маховка ("Поділля"), Віктор Адаменко (ФК "Нікополь").

Третій матч поспіль забиває: Єгор Чегурко («Металіст 1925») (на фото).

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


60-й м’яч у другій лізі забиває: Ігор Худобяк ("Прикарпаття"), 25-й: Дмитро Кривий ("Суднобудівник") та Денис Бережний ("Металург"), двадцятий: Дмитро Шастал ("Енергія"), десятий: Олександр Жданов ("Металіст 1925").

Дебютний м’яч у лізі забивають: Артем Макарченко ("Поділля", у 34-й грі), Ярослав Конкольняк ("Прикарпаття", у четвертій грі), Назар Трофимчук ("Інгулець-2", у третій грі).

П’ятий дубль у другій лізі на рахунку: Денис Бережний ("Металург"), Віктор Коровіков ("Полісся", у 26-й грі), Ярослав Захарченко ("Реал Фарма", у восьмій грі), Віктор Берко (МФК "Миколаїв-2", у шостій грі).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору