Новини змагань

«Оболонь-Бровар» - «Полтава» - на MostVideo.TV

14:30, 7 вересня 2017

В суботу 9 вересня в 18-00 дивіться на MostVideo.TV онлайн-трансляцію матчу чемпіонату Першої ліги з футболу «Оболонь-Бровар» - «Полтава»

Фото: Микола Михайлов, fcbrovar.obolon.ua


У суботу 9 вересня в 18-00 дивіться на MostVideo.TV пряму трансляцію з Києва матчу 11-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу між місцевим «Оболонь-Бровар» і «Полтавою». Після стартової частини сезону господарі йдуть на сьомому місці з чотирма перемогами і трьома нічиїми за двох поразок.

«Полтава» входить в число лідерів турніру, посідаючи друге місце з шістьма перемогами і двома нічиїми лише за однієї поразки. Саме полтавці є найрезультативнішою командою чемпіонату, а їх форвард Максим Дегтярьов з п'ятьма забитими м'ячами влаштувався на другій сходинці в списку найкращих бомбардирів чемпіонату.

Все це обіцяє уболівальникам видовищний поєдинок і безкомпромісну боротьбу на полі.


Дивіться захоплюючу зустріч одного з найкращих клубів Першої ліги на каналі MostVideo.TV або за допомогою мобільного додатку MostVideo.TV і насолоджуйтеся ефектними фінтами і красивими голами у виконанні українських футболістів.

Хочете не пропускати жодної нашої цікавою трансляції? Завантажуйте додаток MostVideo.TV безкоштовно в Google Play і AppStore і завжди отримуйте нагадування про найбільш захоплюючі події!

 

Автор: mostvideo.tv




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору