Новини змагань

Друга ліга. Відлуння десятого туру. Видовищний "Металіст 1925", коректний "Агробізнес"

12:40, 6 вересня 2017

Друга ліга, десятий тур. Миролюбива вінницька "Нива-В"

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Запорізький «Металург» програє одинадцятий матч поспіль з різницею м’ячів 2-43. Безвиграшна серія горностаївського «Миру» триває вже п’ять матчів (три нічиї та дві поразки).

Безвиграшна серія стрийської «Скали» триває вже чотири матчі (одна нічия та три поразки).

Харківський «Металіст 1925» перемагає в останніх восьми матчах у цьому сезоні (новий рекорд сезону). Також «Металіст 1925» забиває вже дев’ять матчів поспіль (оновлений рекорд сезону). Харківський нападник Сергій Давидов (на фото)третій матч поспіль забиває два м’ячі.

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


У Максима Механіва («Нива» Тернопіль) суха серія перервалася на відмітці у чотири матчі та 467 хвилин.

Вінницька «Нива-В» є єдиною командою, яка цього сезону ще не програвала у другій лізі, а в останніх семи домашніх матчах грає виключно у нічию. Це є оновленим рекордом другої ліги за останні 15 сезонів.

Третій матч поспіль вінницька «Нива-В» завершує з однаковим рахунком – 1:1, загалом це четверта поспіль нічия для «Ниви-В», рекорд сезону.

Вперше в сезоні зафіксовано рахунок 6:2. МФК «Миколаїв» вперше в історії пропускає шість м’ячів в одній грі, а «Металіст 1925» вперше забиває шість м’ячів в одній грі.

Гравець СК «Дніпро-1» Ігор Когут забиває у третьому матчі поспіль. При цьому СК «Дніпро-1» вперше забиває п’ять м’ячів в одній грі і здобуває свою найбільшу перемогу у другій лізі.

У ворота миколаївського «Суднобудівника» назначається рекордний, вже шостий пенальті у цьому сезоні, протеи з них було реалізовано лише три – 50%.

Лише два попередження у п’яти зіграних матчах отримали суперники білоцерківського «Арсеналу-Київщини».

Лише 11 попереджень отримали гравці «Агробізнесу» з Волочиська у дев’яти матчах сезону, це найкоректніша команда.

У десяти зустрічах харківського «Металіста 1925» було забито одразу 42 м’ячі – найбільш видовішніша команда сезону

В останнє у другій лізі в Обухові грали більш ніж вісім років тому – 13 червня 2009 року білоцерківський «Арсенал-Київщина» приймав вінницьку «Ниву» і переміг з рахунком 4:2.

 

Підсумки туру

Зіграно десять матчів, три перемоги господарів, чотири нічиї, три перемоги гостей. Забито 30 м’ячів (у середньому три за гру), господарі забили 11 м’ячів, гості - 19. У першому таймі було забито дев’ять м’ячів, а 21 у другому. Арбітрами було показано 43 попередження та чотири червоних, також було призначено п’ять пенальті (один нереалізований). Загалом вісім матчів туру відвідало 7550 глядачі (у середньому 755 за гру). Найпопулярніший рахунок – 0:0 – два рази. У турі зафіксовано п’ять дублів.

10-й тур. "Мир" - "Дніпро" - 0:0. Фото: fcdnipro.ua


Голи: найперший – Владислав Охрончук (восьма хвилина, «Поділля», автогол), найпізніший – Денис Зайков (87 хвилина, МФК «Миколаїв-2»).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізував: Ілля Шестіпалов («Суднобудівник»), Олександр Дунаєнко («Нива-В»), Євгеній Немтінов («Буковина») та Ігор Вонс («Нива»).

Друге вилучення: Ілля Носов («Суднобудівник»), перше: Дмитро Сєводняєв («Суднобудівник», у восьмій грі), Мирослав Гусак («Скала», у дев’ятій грі), Роман Шафоростов («Буковина», у четвертій грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Ігор Варцаба (СК «Дніпро-1»), Анатолій Георгіца («Реал Фарма»), Роман Гурін («Таврія-Сімферополь»), Артем Кулініч («Мир»), Олексій Баштаненко (ФК «Дніпро»), Роман Герич (ФК «Львів»), Костянтин Одольський («Агробізнес»), Дмитро Зелінський («Енергія»).

 

Ювілеї гравців

110-ту гру у другій лізі проводить: Дмитро Волков («Енергія»), соту: Тарас Ковальчук («Енергія»), 90-ту: Богдан Семенець ("Агробізнес") та Костянтин Чаус (МФК "Миколаїв-2"), 80-ту: Іван Доценко ("Мир") та Дмитро Кривий ("Суднобудівник"), 75-ту: Анатолій Масалов ("Таврія-Сімферополь".

Дебютують у другій лізі: Герман Гнатиш, Андрій Глущенко (обидва "Арсенал-Київщина"), Владислав Ватав ("Поділля"), Кирило Ратушний ("Суднобудівник"), Олексій Литовченко ("Нива" Тернопіль), Олексій Разуваєв ("Нива-В"), Олександр Бурахович, Сергій Паланіца (обидва МФК "Миколаїв-2")

Тридцятий м’яч у другій лізі забиває: Роман Бочак ("Енергія") та Сергій Давидов («Металіст 1925»).

Дебютний м’яч у лізі забивають: Вячеслав Куянов ("Суднобудівник", у 49-й грі), Андрій Джурко ("Поділля", у 35-й грі), Ян Морговський ("Поділля", у 30-й грі), Денис Зайков (МФК "Миколаїв-2", у дев’ятій грі), Ігор Вонс ("Нива", у шостій грі), Роман Мізернюк ("Суднобудівник", у шостій грі).

Шостий дубль у другій лізі забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925») та Богдан Семенець ("Агробізнес"), перший: Ілля Шестіпалов (ФК "Нікополь", у 38-й грі), Владислав Краєв ("Металіст 1925", у десятій грі), Юрій Захарків (СК "Дніпро-1", у шостій грі).

У восьмому матчі поспіль забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925», 16 м’ячів). У третьому: Ігор Когут (СК «Дніпро-1», три м’ячі).

 

Денис Столярчук, для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору