Новини змагань

Франківське «Прикарпаття» інвестує в майбутнє футболу

09:10, 6 вересня 2017

За підтримки "Прикарпаття" відкрито перший футбольний клас

ФК "Прикапаття" прийшло до ліцею для обдарованих дітей. Фото: fc.if.ua


ФК Прикарпаття є одним з найпатріотичніших футбольних клубів України, під іменем якого грають вихованці івано-франківщини. Першого вересня за підтримки клубу в обласному ліцеї для обдарованих дітей із сільської місцевості відкрито перший футбольний клас. За ініціативи директора ліцею Василя Стефанишина ліцеїсти отримають можливість займатись футболом із відомими тренерами та гравцями.  На урочистій лінійці директор пообіцяв  докласти максимум зусиль для того, щоб вихованці ліцею почували себе комфортно к під час навчання, так і під час відпочинку.

Олександр Дем`янчук, віце-президент ФК Прикарпаття, один з ініціаторів заснування футбольного класу, впевнений, що тренери та гравці, що займаються дітьми, зможуть донести футбольнї знання. «Дуже радий за наших дітей. Впевнений, для них це справжній шанс потрапити в великий футбол. Ми проводимо велику роботу із пошуку талановитих дітей зі всіх куточків франківщини і із задоволенням слідкуватимемо за зростанням нового футбольного покоління», - зазначає Олександр.

Фото: fc.if.ua


ПФЛ підтримує ФК Прикарпаття у соціальній роботі, запрошуючи партнерів до спільних ініціатив. Цього року клуб став учасником проекту «Не залишити поза грою», який спрямований на підтримку дітей у бажанні займатись футболом. Світлана Рибакова, начальник відділу маркетингу ПФЛ,  від імені ліги та ТМ JAKO, вручила Василю Стефанишину  футбольні м`ячі, спортивне екіпірування та атрибутику німецького бренду. «Дитячий футбол – наше майбутнє. ФК Прикарпаття проводить колосальну роботу із розвитку дитячого футболу. Хтось ставить на меті підкорення спортивних вершин, хтось домогагає свої дитині стати здоровою та дисциплінованою людиною – у будь-якому разі ця ініціатива відкриє таланти багатьох дітей», - зазначає Світлана.

ПФЛ дякує ФК Прикарпаття за участь у  проекті «Не залишити поза грою» та офіційному партнеру ліги. ТМ JAKO за всебічну підтримку.

Фото: fc.if.ua


Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору