Новини змагань

Григорію Суркісу - 68!

09:00, 4 вересня 2017

Перший президент ПФЛ Григорій Суркіс святкує День народження

Шановний Григорію Михайловичу!

 

З нагоди Вашого Дня народження від імені Адміністрації і клубів ПФЛ поздоровляємо Вас із цією подією і висловлюємо Вам глибоку повагу!

Із гордістю відзначаємо Ваш величезний внесок у справу розвитку національного футболу. Завдяки Вашій ініціативі було створено Професіональну футбольну лігу України, яка вже більше 20 років продовжує опікуватися професіональним футболом. Результатом Вашої багаторічної діяльності на посаді президента національної Федерації стало відродження футболу в загальнодержавному масштабі, за яким розпочався неухильний розвиток найпопулярнішої гри людства, що увінчався проведенням на території нашої країни незабутнього свята Євро-2012.

Впродовж багатьох років Ви гідно представляєте нашу державу на керівних посадах європейського футболу. Впевнені, що, посідаючи пост віце-президента УЄФА, Ви і надалі віддаватимете свій талант, досвід і знання на благо розвитку Гри мільйонів.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного благополуччя, щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

 

З повагою

президент 

С.Макаров




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору