Новини змагань

MATCHDAY! Друга ліга. Анонс десятого туру.

10:50, 3 вересня 2017

Анонс матчів десятого туру сезону 2017/18 у другій лізі

Фото: Елісса Ветрова, metalist1925.com


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

 

 Група «А»

"Полісся" (Житомир) - відпочиває цього туру через непарну кількість команд.

Гра "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - ФК "Тернопіль" не відбудеться.


"Арсенал-Київщина" (Біла Церква) - "Агробізнес" (Волочиськ)

Неділя, 3 вересня, 17:00. м. Обухів. Стадіон "ім. Мельникова".

Арбітр: Андрій Холявко (Львів).

Дискваліфіковані: Тамаз Авдалян («Арсенал-Київщина»).

У гості до аутсайдера групи «А» завітає лідер, який у останній грі вдома у Волочиську вперше в своїй історії поступився. Кривдником «Агробізнесу» стала тернопільська «Нива». «Арсенал-Київщина» в свою чергу, вперше за три тижні зіграла свій матч у Чернівцях. Граючи без замін з трьома новими гравцями і капітаном Харісоном Омоко, «каноніри» програли з рахунком 0:4, однак клуб було збережено, і це головне. «Арсенал-Київщина» - єдина команда другої ліги, яка ще не забивала у цьому сезоні.

Також господарям у цьому турі не допоможе нападник Тамаз Авдалян, якого було вилучено ще місяць тому.

В останнє «Арсенал-Київщина» у другій лізі грав свій домашній матч в Обухові більш ніж 8 років тому – 13 червня 2009 року «каноніри» приймали вінницьку «Ниву» і перемогли з рахунком 4:2.


"Нива" (Тернопіль) - "Поділля" (Хмельницький)

Неділя, 3 вересня, 17:00. м. Вишнівець. Стадіон «Вишнівець».

Арбітр: Євгеній Цибулько (Канів).

Дискваліфікований: Богдан Слонєвський («Нива»).

Фото: fcab.com.ua


Тернопільська «Нива» до цього матчу підходить у дуже гарному настрої, у минулому турі вони завдали першої поразки амбітному «Агробізнесу». Останні чотири матчі «Нива» не програє. Хмельницьке «Поділля», навпаки, зі своїх восьми матчів виграли лише одну, та й то у зниклого ФК «Тернопіль». Також «Поділля» втратило Алішера Якубова та Олександра Музичука, які пішли до оренди.


"Нива-В" (Вінниця) - «Буковина» (Чернівці)

Неділя, 3 вересня, 17:00. м. Вінниця. Стадіон СК «Нива».

Арбітр: Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область).

Дискваліфіковані: немає-немає.

Вінницька «Нива-В» минулий тур відпочивала, а чернівецька «Буковина» в минулому турі нарешті зіграла домашню гру у чемпіонаті. Перед цією грою господарів покинули два гравця, які не витримали ігрової конкуренції на полі: Дмитро Загалевич і Денис Бреус.


ФК «Львів» - "Скала" (Стрий)

Неділя, 3 вересня, 18:00. м. Львів. Стадіон «СКІФ».

Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса).

Дискваліфіковані: Ігор Ощіпко (ФК «Львів»).

Дуже цікаве протистояння нас очікує у Львові на стадіоні «СКІФ» - обласне львівське дербі і центральний матч туру у групі «А». Господарям через вилучення у цьому турі не допоможе досвідчений Ігор Ощіпко.

Цікавий факт: попередником ФК «Львів», була команда «Газовик-Скала» (Стрий). У сезоні 2005-2006 років Стрияни фінішували на 6-му місці у першій лізі, але через фінансові труднощі не могли продовжувати виступи на професіональному рівні. Аби колектив зберіг місце в першій лізі на сезон 2006-2007 років створено новий футбольний клуб, «Львів», з новим президентом і місцезнаходженням. А сама «Скала» (Стрий) відновилася у 2009 році на базі ФК «Моршин».

 

 Група Б

ФК "Нікополь" – «Суднобудівник» (Миколаїв)

Неділя, 3 вересня, 17:00. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург».

Арбітр: Ігор Сташук (Чернігів).

Дискваліфіковані: Владислав Гончаров («Суднобудівник»).

Нікопольські муніціпали вдома у цьому сезоні ще не пропустили жодного м’яча, у п’яти матчах три перемоги і дві нічиї 0:0. Миколаївський «Суднобудівник» в останній гостьовій грі переграв одного із лідерів чемпіонату – горностаївський «Мир» - 1:2, однак, скоріш за все, це було виключення з правил. Також гостям не допоможе вилучений Владислав Гончаров.


«Енергія» (Нова Каховка) - "Металург" (Запоріжжя)

Неділя, 3 вересня, 17:00. м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія».

Арбітр: Олександр Тітов (Донецьк).

Новокаховська «Енергія» не витримала іспит у вигляді СК «Дніпро-1» та «Металіста 1925» програвши обидва матчі 0:1 та 1:4 відповідно і прагне реваншуватися перед власною публікою. У суперниках бідолашний запорізький «Металург», який програв останні десять матчів у чемпіонаті.


"Інгулець-2" (Петрове) - СК «Дніпро-1»

Понеділок, 4 вересня, 16:00. с. Володимирівка. Стадіон «ім. О. Поворознюка»

Арбітр: Катерина Зора (Київ).

Фото: fc-ap.com.ua



Матч команд з різних полюсів турнірної таблиці. І хоча петрівський «Інгулець-2» в останньому турі перервав свою семи матчеву без виграшну серію здолавши «Мир» з Херсонської області, однак і СК «Дніпро-1» після випадкової поразки у Нікополі виграв усі свої наступні три матчі.


"Мир" (Горностаївка) - ФК "Дніпро"

Понеділок, 4 вересня, 17:00. с. Горностаївка. Стадіон «Затис».

Арбітр: Ігор Бич (Київ).

Горностаївський «Мир» після скандальної перемоги над «Енергією» потрапив у ігрову кризу, у чотирьох матчах лише дві нічиї та дві поразки, що і стало приводом до відставки Віталія Богатиря. ФК «Дніпро», навпаки, після домашньої поразки від «Металіста 1925» виграв усі свої три матчі з загальним рахунком 8:0. «Дніпро» в гостях не програє з першого туру – три перемоги і нічия.


"Реал Фарма" (Одеса) - "Таврія-Сімферополь"

Понеділок, 4 вересня, 17:00. м. Одеса. Стадіон «Іван».

Арбітр: Олег Буяшов (Дніпро).

Центральний матч групи «Б». Хоча обидві команди знаходяться у середині турнірної таблиці, між ними лише одне очко різниці. Одесити удома програли останні три матчі з чотирьох, в тому числі і обидві зустрічі з командами з Херсонщини.


МФК "Миколаїв-2" - "Металіст 1925" (Харків)

Понеділок, 4 вересня, 17:00. м. Миколаїв. Стадіон «Центральний»

Арбітр: Іван Салаш (Калуш).

Дискваліфіковані: Валерій Скидан (МФК «Миколаїв-2»).

Господарям у грі з лідером чемпіонату не допоможе півзахисник Валерій Скидан, у якого перебір жовтих карток. Однак у старшого тренеру муніціпалів – В’ячеслава Мазараті є ким замінити цього гравця. Юні гравці МФК «Миколаєва» спробують стримати нападника харків’ян Сергія Давидова, який у останній семи матчах забив 14 м’ячів, а його команда перемогла в усіх семи зустрічах і займає лідируючу позицію у чемпіонаті.

 

Прес-служба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору