Новини змагань

Друга ліга. Відлуння дев’ятого туру. Шоста поспіль "суха" гра «Прикарпаття».

11:45, 2 вересня 2017

Друга ліга, дев’ятий тур. Валерій Юрчук (СК «Дніпро-1») є єдиним воротарем, який не пропускав у цьому сезоні.

Фото: fc.if.ua


Запорізький «Металург» програє десятий матч поспіль з різницею м’ячів 2-41. В останнє десять і більше матчів поспіль у другій лізі програвала у 2013-2014 роках «Енергія» з Нової Каховки. Її програшна серія налічувала одинадцять матчів з різницею м’ячів 13-41.

Дніпрянин Валерій Юрчук ще н пропускав цього сезоу. Фото:  facebook.com/sportclubdnipro1


Волочиський «Агробізнес» вперше не забиває і програє (у восьмій грі у другій лізі).

Житомирське «Полісся» вперше забило і виграло (у п’ятій грі) після повернення на професіональний рівень. Безгольова серія житомирян тривала 465 хвилин.

«Арсенал-Київщина» з Київської області зіграла вперше за 21 день, при цьому в заявці на гру у Чернівцях було лише одинадцять гравців. Клуб з Білої Церкви залишається єдиною командою, яка у цьому сезоні ще не забивала. Безвиграшна серія горностаївського «Миру» триває вже чотири матчі (дві нічиї та дві поразки).

Безпрограшна серія Івано-Франківського «Прикарпаття» продовжилась до семи матчів (шість перемог та одна нічия). Харківський «Металіст 1925» перемагає в останніх семи матчах у цьому сезоні (повторення рекорду «Агробізнесу»). Харківський нападник Сергій Давидов з 14 м’ячами є найкращим бомбардиром другої ліги цього сезону, у його найближчих конкурентів лише шість забитих м’ячів.

Сергія Давидова №9 у Харкові не зупинили.  Фото: Елісса Ветрова, metalist1925.com


Серія Остапа Вульчина ("Прикарпаття") без пропущених м’ячів складає вже шість матчів та 611 хвилин. У Максима Механіва («Нива» Тернопіль) суха серія складає 4 матчі та 399 хвилин, а у Валерія Юрчука (СК «Дніпро-1») суха серія складає 4 матчі і 360 хвилин.

 

Підсумки туру

Загалом зіграно десять матчів, чотири перемоги господарів, одна нічия, п’ять перемог гостей. Забито 26 м’ячів (у середньому 2,6 за гру), господарі забили 13 м’ячів, гості - 13. У першому таймі було забито десять м’ячів, а 16 у другому. Арбітрами було показано 41 попередження та два вилучення, також було назначено один пенальті. Загалом вісім матчів туру відвідало 10800 глядачі (у середньому 1080 за гру). Найпопулярніший рахунок – 1:0 – п’ять разів. У турі зафіксовано дві дублі.

 

Голи: найперший – Микита Жуков (восьма хвилина, «Інгулець-2»), найпізніший – Максим Лопирьонок (90+5 хвилина, СК «Дніпро-1»).

 

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізував: Володимир Найко («Буковина»).

Перше вилучення: Олег Охріменко ("Полісся", у шостій грі), Владислав Гончаров ("Суднобудівник", у п’ятій грі).

 

Воротарі

Суха гра в активі: Валерій Юрчук (СК "Дніпро-1"), Остап Вульчин ("Прикарпаття"), Максим Механів ("Нива"), Анатолій Георгіца ("Реал Фарма"), Олексій Баштаненко (ФК "Дніпро»), Єгор Попович ("Інгулець-2"), Денис Чесановський ("Буковина"), Сергій Школьний ("Полісся").

60-й м’яч у другій лізі пропустив: Денис Старченко («Енергія») Двадцятий: Євген Шкарбан («Арсенал-Київщина»), Костянтин Одольський («Агробізнес»), десятий: Амір Агаларов («Суднобудівник»), перший: Данило Каневцев («Металіст 1925», у першій грі).

П’ята суха гра в активі: Максим Механів ("Нива"), перша: Сергій Школьний («Полісся», у шостій грі).

 

Ювілеї гравців.

60-ту гру у другій лізі проводить: Артем Цурупін ("Мир"), п’ятидесяту: Михайло Березовий ("Скала").

Дебютують у другій лізі: Дмитро Галич, Михайло Давидовський (обидва "Арсенал-Київщина»), Ладік Мелконян ("Буковина"), Назар Трофимчук ("Інгулець-2"), Данило Каневцев ("Металіст 1925"), Артем Ковтун, Олександр Дехтяренко (обидва "Полісся"), Ярослав Ткаченко (СК "Дніпро-1"), Богдан Шмигельский (ФК "Нікополь").

П’ятий м’яч у другій лізі забиває: Антон Батрак («Буковина»).

Дебютний м’яч у лізі забивають: Анатолій Чорномаз ("Нива", у 31-й грі), Максим Лопирьонок (СК "Дніпро-1", у восьмій грі), Дмитро Семенов (ФК "Дніпро", у сьомій грі), Олександр Карапка ("Буковина"), Олександр Дехтяренко ("Полісся", у першій грі).

Олександр Дехтяренко №28. Фото: mfc.zt.ua


П’ятий дубль у другій лізі робить: Сергій Давидов («Металіст 1925»). Перший: Олексій Бондаренко («Реал Фарма»).

У сьомому матчі поспіль забиває: Сергій Давидов («Металіст 1925», 14 м’ячів).

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору